Jose Mourinho og Chelsea øyner Champions League-triumf, første stopp er Schalke.

Dagens singel:
Chelsea -2 @ 2,85 Expekt.com
Chelsea vant begge oppgjør i gruppespillet ifjor mot nettopp Schalke, begge med 3-0. I år har Chelsea en ny og forbedret tropp. Diego Costa er i toppform, samtidig som det meldes om intern uro hos Schalke 04. Chelsea er storfavoritter i sin gruppe og denne kampen skal de ta.
Vi tror på: Chelsea -2 @ 2,85 Expekt.com

Dagens dobbel:
Bayern Munchen @ 1,65 og Roma @ 1,58
Bayern har begynt Bundesliga som forventet og ligger på delt første plass med Leverkusen. En komfortabel seier mot Stuttgart i helgen og laget virker klar for Champions League-oppgjøret mot Manchester City ikveld. City på sin side spilte en tøff kamp mot Arsenal i helgen og har heller ikke imponert særlig innledningsvis i den hjemlige ligaen. Yaya Toure virker ikke å være i samme form som forrige sesong og vi tror de vil få det tøft borte mot en av turneringsfavorittene.

Roma er tilbake i Champions League, og det med en spennende tropp. Roma har begynt sesongen med full pott på to kamper og man forventer at den formen blir tatt med inn i Champions League ikveld.
CSKA Moskva ligger på en andre plass, seks poeng bak Zenit St. Petersburg. Men her mener vi at Roma-laget skal være et par hakk over CSKA og poengene bør bli igjen i den italienske hovedstaden.

Totalodds på dobbelen: 2.60 @ Expekt.com

» target=»_blank»>

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar