Den nederlanske storklubben ønsker å gjøre låneavtalen til en permanent overgang.

Arkadiusz Milik er spådd en lys fremtid, og har allerede blitt omtalt som «den nye Lewandowski». Det er store sko å fylle med et slikt kallenavn, men den taltenfulle polakken er på riktig spor. Milik står med elleve mål på 13 kamper i Nederland, og scoret for Polen mot Tyskland i EM-kvalifiseringen. Spissen er på lån fra tyske Bayer Leverkusen.

Nå melder De Telegraaf at de regjerende ligamesterne ønsker å hente måltyven permanent. Agenten avslører at man allerede har kommet til enighet om en langtidskontrakt, men at en enighet mellom klubbene gjenstår.

Milik har – selv med et utrolig målsnitt – fungert som andrefiolin omtrent hele sesongen. Kolbeinn Sigthorsson har vært Frank de Boers førstevalg, men den polske lånesoldaten har fått mer tillit de siste ukene. Med fansen og målsnittet på sin side, tyder mye på at Ajax’ nummer 19 vil være foran Sigthorsson på lista etter landslagspausen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar