Hólmar Örn Eyjólfsson har fornyet kontrakten med trønderne, og binder seg til Rosenborg i tre nye år. 

Midtstopperen ble i fjor sommer hentet vederlagsfritt da kontrakten med Bochum gikk ut. Rosenborg kom raskt på banen og signerte den gang en ettårskontrakt med opsjon på ytterligere to år. Fredag ettermiddag bekreftet imidlertid klubben på hjemmesiden at Eyjólfsson har forlenget kontrakten med Rosenborg ut 2017-sesongen.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk klubben siden jeg kom hit i august i fjor. Jeg ønsket å være her og glad for at vi ble enige, sa hovedpersonen selv.

Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen var uansett fornøyd da avtalen var undertegnet, og ser frem til en sesong med kaptein Tore Reginiussen og Eyjólfsson som eventulle stoppermakkere.

– Hólmar er en spiller med veldig god holdninger og en bra spiller å ha i gruppa. I tillegg så har han selvfølgelig fotballferdigheter som var utslagsgivende for oss i høst. Han er en veldig bra forsvarspiller en mot en. Han tåler å være alene og at det er litt utrygt rundt han når vi angriper med mye folk. Han har kommet inn og bidratt veldig i både trening og kamp, så når han og Tore (Reginiussen) får bygd videre på samarbeidet, kan det bli veldig bra, sa Ingebrigtsen til RBK.no.

Det er fortsatt ikke kommet noen avklaring hvorvidt Stefan Strandberg spiller i Rosenborg kommende sesong eller ikke. Stopperen har kontrakt med Rosenborg ut sommeren, men det er usikkert om spilleren forlater Lerkendal allerede i vinter eller i overgangsvinduet i sommer. I fjor høst var Strandberg og tyrkiske Eskisehirspor enige om de personlige betingelsene, men Rosenborg satte foten ned da tyrkene ikke ville betale RBK beløpet de krevde for den tidligere Vålerenga-spilleren.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Født i 1998 og har skrevet for Fotballsonen siden februar 2014. Holder til i Norge-avdelingen.

Legg igjen en kommentar