Pådro seg en muskelskade mot Hamburg.

Bayern Münchens Jérôme Boateng blir ute i lengre tid etter å ha pådratt seg en muskelskade i lysken etter 55 minutter i 2-1 seieren over Hamburg på fredag. Det melder ligalederne på sin hjemmeside.

Boatengs skade er et stort tilbakeslag for Bayern. Ifølge tyske SportBild kan midtstopperen fort være ute i tre måneder. Det betyr at han går glipp av begge oppgjørene mot italienske Juventus  og de potensielle  påfølgende kvartfinalene i Champions League, i tillegg til flere ligakamper.

Bayern-trener Pep Guardiola er bekymret over skadeomfanget på klubbens midtstoppere.

– Uten Benatia, Boateng og med en Javi Martinez som ikke er helt frisk så har vi et problem.

Den fjerde midtstopperen, Holger Badstuber, startet sine tredje kamp for sesongen mot Hamburg. 26-åringen er meget skadeutsatt så Guardiola kan være på utkikk etter forsterkninger i det bakre leddet.

Spanjol tilbake i trening.

Det er ikke bare elendighet i München. Den spanske venstrebacken Juan Bernat, som har vært ute med skade siden oktober, var tilbake og trente med laget på treningsanlegget i Säbener Straße i går.

Bernat1

TILBAKE FRA SKADE: Juan Bernat vil gi Pep Guardiola litt mer å velge i (Foto: Ben Queenborough/BPI)

Selv om 22-åringen ikke er midtstopper så vil hans retur bety flere valgmuligheter i forsvarsleddet i kampene fremover.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar