På overgangvinduets siste dag kan vi få en innbitt kamp om Swanseas portugisiske angriper, Éder.

Genoa er på jakt etter en erstatter for den argentinske angriperen, Diego Perotti, som etter alle solemerker blir klar for Roma i løpet av dagen. Og ifølge overgangguruen, Gianluca Di Marzio, er Genoa i forhandlinger med Swansea om, Éder.

Men det ventes at de får hard konkurranse fra Chievo, som ifølge Gianluca Di Marzio er på jakt etter en erstatter for Alberto Paloschi, som gikk til nettopp Swansea før helgen.

Éder kom til Swansea fra Sporting Braga i fjor sommer for angivelig 5 millioner pund. Men 28-åringen har skuffet stort i Swansea-drakt, og står uten nettkjenning på sine 15 kamper for waliserne. En overgang vil være bra for Éder, som må bedre seg betraktelig for å spille seg inn i Portugals tropp til sommerens EM i Frankrike. Spissen står med 1 mål på sine 21 tidligere landskamper.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar