Liverpool-supporterne er frustrerte over stadig økende priser på Anfield-billettene. På lørdag blir det protest.

I forbindelse med lørdagens oppgjør på Anfield mellom Liverpool og Sunderland har supportergruppen Spion Kop 1906, med støtte fra Spirit of Shankly, valgt å oppfordre de drøye 45 000 tilskuerne på Anfield til å forlate arenaen før kampslutt.

Etter nøyaktig 77 minutter kommer publikum til å forlate sine seter i protest. Grunnen er stor misnøye over de dyre kampbillettene. På den nye Main Stand-tribunen neste sesong vil billettene koste opptil 77 pund, som er en økning på rundt 20 pund sammenlignet med de dyreste billettene i inneværende sesong.

Supportergruppen melder på sin Twitter-konto at helgens protest er én av mange planlagte demonstrasjoner mot de dyre billettene på Anfield.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar