Chelsea skal ha avslått et gigantisk bud på Oscar i januar. 

The Telegraph melder at Chelsea skal ha avslått et bud på hele 75 millioner pund for den brasilianske playmakeren Oscar. Budet skal ha kommet fra den kinesiske klubben Jiangsu Suning, som i januar hentet Oscars lagkamerat Ramires for 20 millioner pund. Om Chelsea hadde akseptert budet hadde Oscar blitt den nest dyreste spilleren hentet fra Premier League, bak Garteh Bale som i sin tid kostet Real Madrid 86 millioner pund.

Jiangsu Suning har virkelig vist økonomiske muskler i dette overgangvinduet. I tillegg til Ramires har de hentet Alex Teixeira fra Sjakhtar Donetsk for 38 millioner pund. Jiangsu skal også være interessert i å hente Yaya Touré fra Manchester City til sommeren, da han trolig ikke er en del av Pep Guardiolas planer.

Det er ikke bare Jiangsu Suning som viser muskler på overgangmarkedet av kinesiske klubber. Guangzhou Evergrande, som forøvrig trenes av Luiz Felipe Scolari, hentet Jackson Martínez fra Atlético Madrid for 32 millioner pund. Overgangen til Martínez var tidenes dyreste kjøp av en kinesisk klubb, men den rekorden ble slått av nevnte Teixeira etter bare noen dager.

I tillegg har Gervinho ankommet Hebei China Fortune fra Roma for omkring 14 millioner pund. Med seg til Kina har han fått med seg Fredy Guarín, som har gått fra Inter til Shanghai Shenhua for omring 11 millioner pund.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar