Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball.
Etterhvert som den norske serien kommer i gang vil vi også levere tippetips fra de lavere divisjonene i Norge med eksklusive odds fra NordicBet.

 

Fotballsonens «sikre» trippel
AC Milan @ 1,50
Roma @  1,42
Tottenham @ 1,49
Total odds: 3,17
_________________

Fotballsonens «frekke» dobbel
Arsenal @ 2,10
Real Betis @ 2,55
Total odds: 5,35
__________________


___________________________________________

Premier League

Manchester City – Leicester (mandag 13:45)
I hvilken som helst annen sesong ville dette bare vært en vanlig tidligkamp på lørdagen, en formalitet for Manchester City kanskje. Denne sesongen har vært alt utenom «vanlig» og vi forventer at Leicester gir Man City kamp i 90 minutter pluss tillegg. På papiret og oddsen er det ingen tvil om hvem som er favoritter, City får 1,60 av NordicBet til å ta alle tre poengene og med en Aguero i form forstår vi favorittstempelet. City gjestet Sunderland i midtuken og tok en sterk borteseier, sterk fordi Sunderland spilte mye bedre enn tabellen tilsier og en meget solid Joe Hart kan takkes for at alle poengene ble med hjem. Om City tok en sterk borteseier så tok Leicester en enda sterkere hjemmeseier mot Liverpool hvor Jamie Vardy stod for kampens store øyeblikk da han klinket til på volley fra 25 meter i nærmeste kryss. Kandidat til årets mål.
Leicester har holdt nullen de to siste kampene, mens Man City har vært noe mer ustabil bakover uten sin kaptein og forsvarskjempe, Vincent Kompany. Uansett tilfelle har vi  tro på et målrikt oppgjør her. I den forbindelse ser vi på spill med over 3,5 mål i kampen, målscorer spill og hjemmeseier.

Fotballsonen spiller:  H (Manchester City) @ 1,60
Fotballsonen spiller:  Over  3,5 mål @ 2,60
Fotballsonen spiller:  Sergio Aguer over 1,5 mål @ 4,00
Fotballsonen spiller:  Jamie Vardy anytime scorer @ 2,95

 

Newcastle – West Bromwich (lørdag 16:00)
Newcastle har skuffet stort denne sesongen i sin helhet og ligger nok engang på nedrykk med 21 poeng. Til tross for store investeringer på spillersiden har det sett svakt ut i kamper, og det får en til å undre hvordan det er mulig med en såpass god tropp som de har. Med spillere som Jonjo Shelvey, Wijnaldum, Ayoze Perez, Sissoko og Janmaat skulle man trodd at Newcastle skulle kunne kjempe hvertfall om en plass på øvre halvdel av tabellen. West Bromwich på sin side har det meste handlet om Saido Berahino og hvorvidt han vil forsvinne men nå er vinduet stengt og da rettes nok fokus mot sesonginnspurten. West Brom klarte å utlikne på overtid sist mot Swansea og reddet ett poeng. Nå har de mistet limet i forsvaret i Johnny Evans til skade (hamstring) og usikkert hvor lenge han er ute, dette må være en solid svekkelse for en ellers defensiv og kynisk Tony Pulis. Vi fornyer tilliten til Newcastle i håp om at laget fra nord endelig får det til og tar tre poeng.

Fotballsonen spiller: H (Newcastle) @ 2,15

 

Tottenham – Watford (lørdag 16:00)
Trolig det mest stabile laget i Premier League (etter Leicester) i år finner vi i Tottenham. Laget står med kun tre tap, 9 uavgjort og 12 seiere og ligger foran Arsenal på tabellen, trygt på en tredje plass. Forsvarskjempen Jan Verthongen er ute med skade men Kevin Wimmer var ingen svekkelse da laget tok en sterk 0-3 seier borte mot Norwich sist. Dele Alli, sesongens lyspunkt for Pochettino var syk og ble tatt av ved pause i midtuken, skal sjekkes ytterligere og er noe usikker til lørdagens hjemmekamp her. Men en Christian Eriksen og Harry Kane i form skal være nok til å ta laget ett hakk videre i jakten på gull denne sesongen. Watford har gjort en god innsats i årets sesong og senest holdt de Chelsea til 0-0 på hjemmebane. Dessverre tror vi ikke det blir nok til å holde igjen et sultent Tottenham-lag og en Harry Kane i målform.

Fotballsonen spiller: H (Tottenham) @ 1,49
Fotballsonen spiller: Harry Kane over 1,5 mål @ 4,50

 

Bournemouth – Arsenal (søndag 14:30)
Bournemouth imponerer tidvis med fint spill, fine mål og overraskende seiere, senest borte mot Crystal Palace tok Howes menn en solid seier med 1-2. De står med kun ett tap på siste fire kamper, og selv om sist seier kom på bortebane er det som regel på hjemmebane de pleier å gjøre jobben. Arsenal på sin side har ikke vunnet en eneste kamp på siste fire kamper og sist seier kom hjemme mot Newcastle etter fattige 1-0. Nå er Sanchez tilbake fra skade, Özil virket pigg og Arsenal må heve seg betraktelig dersom de virkelig skal være med i gullkampen. Wenger sine menn er for gode til å ligge på fjerdeplass og dette er sesongen de har best sjans til å ta det sårt etterlengtede ligagullet. Tross fire kamper uten seier ligger de bare fem poeng bak ligaledere Leicester og kan tette innpå med to poeng med seier her, derfor er denne kampen uhyre viktig. Vi tror på en liten «ketchup» effekt for Arsenal sin del og gir tillit til London-laget med flere spill. Og vi fristes spesielt av Sanchez over 1,5 mål.

Fotballsonen spiller: B (Arsenal) @ 2,10
Fotballsonen spiller: Handicap (1-0) B @ 4,00
Fotballsonen spiller: Alexis Sanchez scorer anytime @ 2,85
Fotballsonen spiller: Alexis Sanchez over 1,5 mål @ 11,00

 

Chelsea – Manchester United (søndag 17:00)
I juleferien fikk vi en av sesongens kjedeligste kamper da disse to lagene møttes på Old Trafford. 0-0, knapt noen sjanser skapt av noen av lagene og tafatt innsats var noen av punktene å ta fra oppgjøret den gang. Nå ser ting litt annerledes ut, Man Utd scorer mål, Chelsea har ikke tapt på åtte strake kamper og begge lag virker litt mer klare for fight. Med det som grunnlag ser vi frem til et spennende oppgjør på Stamford Bridge. Nyervervelsen Alexandre Pato var erklært «not fit» til midtuken for bortekampen mot Watford. Eden Hazard fikk heller ikke starte kampen til tross for meget positiv oppvisning i FA Cupen sist søndag, og Costa virket sliten. På motsatt side var Manchester United ikke til å kjenne igjen i hjemmekampen mot Stoke, hvor de stod for tre meget flotte mål av Lingard, Martial og Rooney. Plutselig spilte de underholdende fotball, avslutninger fra alle kanter og selvtilliten virket å være på topp. Kjekt for United, kjipt for Chelsea? Det begynner å bli en stund siden sist United slo Chelsea, og det på Stamford Bridge, da må man faktisk tilbake til da Fernando Torres fremdeles var i Chelsea og før Mourinho sin tid. Det er alltid vanskelig å spå disse kampene og av den grunn har vi gått for to mål spill vi mener oddsen støtter.

Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål i kampen @ 2,40
Fotballsonen spiller: Begge lag scorer @ 2,00 

 

 

_____________________________________________

 

Serie A

AC Milan – Udinese (søndag 15:00)
Det er lenge siden Milan ble sett på som et formlag, men med tre overbevisende seiere på siste fire kamper og en ekstremt målfarlig Carlos Bacca på laget kan man trygt si at Milan har en formkurve som peker oppover. Carlos Bacca er faktisk i en forrykende form om dagen og Colombianeren står med hele fem mål på siste seks kamper og vi tror ikke det stopper her når Udinese gjester San Siro på søndag. Milan er nemlig kun seks poeng fra tredje plassen som gir Champions League kvalifisering og slik Napoli og Juventus spiller om dagen er det vanskelig å tenke noen andre på de to topp plasseringene. Roma, Inter og Fiorentina blir utfordrerne og Milan må ta en kamp om gangen, da må Udinese slås på hjemmebane og går inn som en av våre tre «sikre» kamper for helgen.

Fotballsonen spiller: H (Milan) @ 1,50
Fotballsonen spiller: Carlos Bacca score @ (odds kommer NordicBet)

 

Frosisone – Juventus (søndag 15:00)
13 kamper uten tap, bortekamp mot laget som ligger nest sist på tabellen og oddsen sier det meste om denne kampen. Fattige 1,21 på borteseier frister ingen, og det gjør ikke handicap spillet heller hvor (1-0) ledelse til Frosisone gir 1,70 på Juventus-seier. Vi finner allikevel et spill vi mener har god verdi.  At det skal bli et målrikt oppgjør betyr mest sannsynlig at Juventus skal stå for målene, men et spill på flere enn 1,5 mål i første omgang gir meget pene 2,45, og tatt i betraktning at to av fire siste kampene til Juventus har det blitt scoret mer enn to mål til pause så ser vi til dette som et spennende spill.

Fotballsonen spiller: Number of goals 1st half over 1,5 @ 2,45

 

Napoli – Carpi (søndag 15:00)
Slik Napoli spiller om dagen er det få lag i Serie A som kan stå i veien. (Les også http://www.fotballsonen.com/2016/02/03/napoli-fra-identitetskrise-til-perfekt-harmoni/ ). Bunnlaget Carpi har hatt en imponerende rekke kamper den siste tid men ligger fremdeles på 18.plass og skal være liten motstand for et Napoli-lag som jakter gull. Vi tror på storseier og det er spesielt to spill vi fokuserer på til denne kampen.

Fotballsonen spiller: Handicap (0-2) H @ 2,30
Fotballsonen spiller: Gonzalo Higuain over 1,5 mål @ (odds kommer NordicBet)

 

Roma – Sampdoria (søndag 20:45)
Spaletti har virkelig fått sving på sakene hos hovedstadklubben og står nå med to seiere på siste tre kamper siden han tok over. Kveldskampen på søndag tar Roma imot et Sampdoria-lag som har prestert langt under forventninger i år og ligger på 17.plass på tabellen og med fire tap på siste fem kampene ser vi ikke hvordan Sampdoria skal dra hjem med poeng i dette oppgjøret.
Roma står som favoritter på papir og på oddsen og vi velger å følge favorittstempelet.

Fotballsonen spiller: H (Roma) @ 1,42 

 

____________________________________________

 

Spania – Liga BBVA

Levante – Barcelona (søndag 12:00)
Oddsen for spillet vi anbefaler har ikke kommet ut enda men vi legger ut spillet for det om med en beskjed om at leserne skal følge med på når oddsen blir lagt ut. Barcelona er i storform om dagen, Messi, Suarez og Neymar scorer nærmest på bestilling og da spiller det liten rolle hvem motstander er, være det Gary Neville sitt Valencia eller Levante, kampene blir ikke målløse. Suarez har levert måltall denne sesongen som er mildt sagt imponerende. Mannen fra Uruguay har hele 35 mål på 33 kamper spilt  og det er intet annet enn imponerende og inspirerer oss til å følge spill på at trenden fortsetter.

Fotballsonen spiller: Luis Suarez over 1,5 mål @ (odds kommer NordicBet)

 

Real Betis – Valencia (søndag 16:00)
Gary Neville får det ikke til, sist helg styrte de kampen fra start til slutt på Mestalla mot Sporting Gijon men tapte 0-1. Det var vel ikke akkurat det som trengtes før semifinale oppgjøret mot Barcelona i midtuken. Selvtilliten var tydelig preget da de gikk på hele 7-0 tap. Real Betis på sin side har heller ikke hatt en imponerende form i det siste og sitter to plasser og tre poeng bak Valencia før søndagens oppgjør.
Vi mener oddsen på hjemmeseier her kan forsvares av den dårlige formen til Valencia som vi spår skal fortsette. Det lukter dessverre tap for Gary Neville og ting ser ikke bra ut, kan han få sparken før sommeren?

Fotballsonen spiller: H (Real Betis) @ 2,55 

 

Granada – Real Madrid (søndag 20:30)
Tredje søndagskampen kl 20:30 på rad for Real Madrid blir borteoppgjøret mot Granada. Som Barcelona, Juventus og Napoli er oddsen veldig lite fristende på borteseier, og når vi heller ikke tror på noe skrell må vi se på alternative spill. Cristiano Ronaldo tilbake på scoringslisten sist da han noterte seg for hat-trick hjemme mot Espanyol. Vi tror denne målformen fortsetter også på søndag og støtter et spill på to eller flere mål for Ronaldo.

Fotballsonen spiller: Cristiano Ronaldo over 1,5 mål @ (odds kommer NordicBet)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar