Schalke 04s forsvarskjempe og kaptein Benedikt Höwedes har forlenget sin kontrakt med klubben.

Det har i det siste vært spekulasjoner rundt fremtiden til Schalkes kaptein Benedikt Höwedes. Han har vært ryktet ut til flere klubber og hans forrige kontrakt gikk opprinnelig ut sommeren 2017. Men nå har forsvareren satt en stopper for alle spekulasjoner. Höwedes har nemlig forlenget sin kontrakt med «Königsblauen» frem til sommeren 2020. Det er han selv meget fornøyd med.

– Jeg hadde raske hjerteslag da jeg signerte. Schalke er en fantastisk klubb med herlige fans og jeg har mye å takke dem for. Vi har et ungt lag med mye potensiale, så jeg gleder meg til å være en del av dette laget også i årene fremover, forklarer kapteinen.

Trener André Breitenreiter er også strålende fornøyd. – Vi er meget glade for at vår kaptein blir med oss videre i årene fremover. Vi trenger han og han er en viktig støttespiller og leder for resten av laget, forklarer treneren.

Höwedes fortsetter da å vise sin lojalitet til Schalke. Han har vært i klubben siden 2001 da han var juniorspiller. Nå står han bokført med over 200 kamper for A-laget i tillegg til sine 32 kamper for det tyske A-landslaget, hvor han debuterte i 2011 i en vennskapskamp mot Uruguay. Han står også med kamper for aldersbestemte landslag for Tyskland. Nå kan Schalke-fansen glede seg over å se sin kaptein i en blå og hvit drakt også i årene fremover.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Vebjørn Buen

Jeg heter Vebjørn Buen. Jeg er 26 år gammel og kommer fra Kongsberg. Fotball er en stor del av livet mitt og jeg elsker å skrive. Jeg følger tysk klubbfotball og det tyske landslaget klart mest. Har Werder Bremen som favorittlag.

Legg igjen en kommentar