West Ham Uniteds Dimitri Payet har signert en ny langtidskontrakt med The Hammers som binder han til London-klubben frem til sommeren 2021. 

Dimitri Payet har vært en stor suksess i West Ham etter overgangen fra Marseille i fjor sommer. Den gang undertegnet han fem års kontrakt med The Hammers. Nå har partene blitt enige i å forlenge avtalen, og West Ham kunne i går kveld bekrefte på sin nettside at Dimitri Payet blir i West Ham i fem nye år.

– For meg er det et stort steg. Jeg har fått en enorm tillit, spesielt fra styreleder, David Sullivan, og manageren, sa Payet til klubbens nettside.

– Jeg takker dem for det, og jeg er glad og stolt av å kunne fortsette dette eventyret med West Ham, fortsatte franskmannen.

Fryktet kinesiske millioner

Ifølge den britiske avisen The Telegraph skal en ukjent kinesisk klubb være interessert i å hente den 28-årige franskmannen. Avisen hevder at den kinesiske klubben skal være villig til å by hele 38 millioner pund for West Hams franske juvel. Det er like mye som Jiangsu Suning betalte for rekordkjøpet, Alex Teixeira, tidligere denne måneden. Frykten for å miste Payet til Kina skal være en av grunnene til at West Ham valgte å forbedre og forlenge en allerede lang kontrakt.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar