Christer Johnsgård har signert for Tromsø IL.

Johnsgård har vært programleder i NRKs Kråkeklubben de siste årene. I tillegg har den 28 år gamle spissen spilt for Senja i 2. divisjon de siste sesongene, hvor han i fjor ble toppscorer i avdeling 1 med 21 mål – ett mål mer enn Kjelsås Simen Stamsø Møller, som kommenterer Premier League for TV2.

Johnsgård har vært på prøvespill med TIL i vinter, og det er mange som har ønsket at spissen skulle få kontrakt med Tromsø.

– Jeg gleder meg veldig mye. Jeg føler meg som «mannen i gata» som har klart å få kontrakt med TIL. Dette hadde jeg for noen år siden ikke trodd at jeg skulle klare. Dette er helt utrolig, sier Johnsgård til NRK.

Joker

TILs sportssjef, Svein-Morten Johansen, sier til klubbens nettsted at dette er veldig positivt for både klubben og Johnsgård.

– Vi skal heller ikke legge press på Christer, men vi har tanker om at han kan bli en joker for oss og at han kan bli en betydningsfull spiller på banen om han slår til. Personen Christer og den positive energien som han har, tror vi kommer til å bli godt å ha i spillergruppa. Og så er han ikke helt ung lenger, så det å bringe inn noen med litt livserfaring, tror vi også vil slå godt ut, sier han ifølge til.no.

Må gjøre ferdig prosjekt for barne-TV

Johnsgård er ennå ikke helt ferdig i NRK og skal være programleder i Påskemorgen på NRK før han kan konsentrere seg 100 prosent om fotballen.

– Det blir samkjørt frem til 28. mars, hvor vi har den siste sendingen. Det blir både en hektisk og artig periode, sier Johnsgård ifølge til.no.

Johnsgård har skrevet under en ettårskontrakt med TIL.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar