Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball.
Etterhvert som den norske serien kommer i gang vil vi også levere tippetips fra de lavere divisjonene i Norge med eksklusive odds fra NordicBet.

 

Lørdagens firling
Leicester @ 1,60
Stoke @ 1,70
Roma @ 1,85
AC Milan @ 1,80
Total odds: 9,06
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Juventus @ 1,55
Tottenham @ 1,49
Real Madrid @ 1,80
Total odds: 4,16
_________________

Fotballsonens «longshot» dobbel
Watford @ 2,50
Chelsea @ 2,70
Total odds: 6,75

___________________________________________

Premier League / Capitol One Cup

Leicester – Norwich (lørdag 16:00)
Nå begynner innspurten for Leicester og de øvrige gullkandidatene i Premier League. Det er ingen tvil om at tre hjemmekamper mot Norwich, West Bromwich og Newcastle på neste fire gir de fleste en indikasjon på at Leicester har et greit program å forholde seg til. Uten Europa-spill eller noen cup-kamper å forholde seg til kan Leicester ta store steg mot gull. Første motstander, Norwich, har ni tap og 30 baklengs på sine 13 bortekamper denne sesongen. Leicester skal være og er storfavoritter til denne kampen og vi stusser litt over godt betalte 1,60 her. Kanskje forventningene er at Ranieri sine menn kommer til denne kampen med «brukket rygg» etter det bitre tapet mot Arsenal i forrige runde, eller at de har hatt såpass lang pause (2 uker) at de kanskje ikke klarer å angripe kampen riktig? Vanskelig å si, men en ting er sikkert og det er at Leicester har overrasket hver eneste gang man noen har tvilt på dem denne sesongen. Vi støtter hjemmeseier.
Fotballsonen spiller:  H (Leicester) @ 1,60

 

Stoke – Aston Villa (lørdag 16:00)
Det går fra dårlig til verre til verst for Aston Villa om dagen. Nyheten om at Rémi Garde sine menn tapte mot juniorlaget sier sitt, men ingenting sier mer enn det begredelige resultatet i sist hjemmekamp mot Liverpool. 0-6 er aldri forsvarlig, og iallefall ikke på hjemmebane. Stoke på sin side har begynt å finne litt form igjen etter en dårlige periode og med 1-3 borte mot Bournemouth viste de hvorfor de har vært så sterke denne sesongen. Godt betalt er det også med 1,70 på hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Stoke) @ 1,70

 

Southampton – Chelsea (lørdag 16:00)
Det går flere rykter om Antonio Conte i engelsk presse om dagen, men det tar nok ikke vekk fokus fra Chelsea-spillerne. To av ligaens største formlag møtes til dette oppgjøret. Southampton med seks kamper på rad uten å slippe inn mål, Chelsea på uten tap i serien siden Guus Hiddink tok over. Mye peker på et målfattig oppgjør skal man se på Chelsea sin evne til å spille uavgjort, og Southampton sin evne til å holde nullen. Men her tror vi på et unntak, Southampton på hjemmebane vil spille fotball, og Chelsea under Hiddink satser offensivt, det lukter mål og måles styrkene på lagene så mener vi Chelsea skal komme ut best her.
Fotballsonen spiller: Chelsea @ 2,70
Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål @ 2,20

 

Watford – Bournemouth (lørdag 16:00)
Quique Sánchez Flores sine menn har vært eksepsjonelle denne sesongen og overrasket de fleste med sin defensive organisering og ikke minst den fantastiske angrepsfotballen de har stått for så langt. Watford kjemper om spill i Europa til neste sesong og er kun fem poeng bak Manchester United sine 41poeng og to poeng bak Liverpool. Bournemouth kjemper dessverre mot nedrykk og selv om de ligger idag fire poeng over nedrykks plassen så skal det ikke mye til for at de kommer under streken. Odion Ighalo (15 mål og 6 assist) og Troy Deeney (8 mål og 8 assist) har vært de store poeng plukkerne for Watford og de blir helt sikkert sentrale i dette oppgjøret også. 2,50 er altfor godt betalt i en kamp vi mener Watford er store favoritter i.
Fotballsonen spiller: H (Watford) @ 2,50
 

Tottenham – Swansea (søndag 15:05)
Et Tottenham-lag uten Harry Kane satte tre mål bak Fiorentina i Europa League på torsdag og seilet videre til neste runde i sluttspillet. Laget røk ut av FA Cup sist helg hjemme mot Crystal Palace i en kamp hvor de fleste så slitne ut og marginene imot. En turnering mindre å bry seg om i jakten på gull. Møter til denne kampen kandidater for nedrykk i Swansea og er storfavoritter. Det er forventet at Kane tar på seg maske og stiller til kamp og det må absolutt være en «boost» for London-laget. Vi anser dette som en av de sikreste spillene denne helgen og setter pengene våre på H.
Fotballsonen spiller: H (Tottenham) @ 1,49

Liverpool – Manchester City (søndag 17:30)
Et av helgens store oppgjør kommer i form av cup-finale og det store spørsmålet er om Pellegrini stikker av med enda et trofé eller om Klopp tar sitt første. Manchester City har virket godt ut av form siden annonseringen av Pep Guardiola som ny manager for neste sesong, og med tap hjemme mot både Leicester og Tottenham sitter City nå på en fjerdeplass på tabellen og seks poeng opp til førsteplassen. Riktignok virket laget meget pigg i midtuken borte mot Dynamo Kiev og nærmest sikret seg avansement med 1-3 seier. Sergio Aguero, Yaya Toure og David Silva kom alle på scoringslisten, og førstnevnte tror vi kan fort finne tilbake til den heftige scoringsformen.
Liverpool på sin side kommer fra 1-0 hjemme mot Augsburg og 0-6 borte mot Aston Villa og med Coutinho, Firmino og Sturridge som trioen på topp stinker det mål av denne finalen.
Fotballsonen spiller: Sergio Aguero to score anytime @ 2,20
Fotballsonen spiller: Over 1,5mål 1.omgang @ 2,75

_____________________________________________

Serie A

Empoli – Roma (lørdag 18:00)
Roma hadde riktignok et tap hjemme mot Real Madrid for litt over en uke siden, men i serien har formen vært formidabel siden Spaletti tok over og godformen ser ikke ut til å stoppe med det samme. Med fem strake seiere og senest med 5-0 hjemme mot Palermo mener vi at Empoli (som forøvrig ligger på 10.plass) vil få det tøft mot hovedstadslaget. Roma jakter nå og ligger veldig nære til å få den viktige 3.plassen som gir Champions League. Fiorentina som holder 3.plassen idag møter nemlig Napoli på mandag og dette er den perfekte anledning for Roma å innta 3.plassen.
Fotballsonen spiller: B (Roma) @ 1,90

 

Milan – Torino (lørdag 20:45)
Et typisk oppgjør hvor Milan pleier å skuffe, de anses som favoritter, kan krype inn og hive seg bare ett poeng bak byrivalene Inter, en Carlos Bacca i storform (unntak borte mot Napoli), og man frykter poengtap. Da hjelper det på at Torino kun har en seier på sine siste fem hvor fire av de har endt i uavgjort. Milan begynner å finne formen og de kan bare ta med seg positive ting fra bortekampen mot Napoli hvor de tok med seg ett poeng hjem. Oddsen er pen på hjemmeseier og vi gir tillit til den gamle storheten, AC Milan.
Fotballsonen spiller: H (AC Milan) @ 1,80

 

Juventus – Inter (søndag 20:45)
Helgens storkamp i Serie A er uten tvil klassikeren Juve vs Inter. Inter startet sesongen bra og ledet sesongen en liten periode, men har den siste tiden gått gjennom en ekstremt dårlig periode med og ligger nå på 5.plass og ti poeng bak serieledere Juventus. Juventus på sin side er nå oppe i 16 kamper uten tap i serien hvor 15 av de er strake seiere før det ble uavgjort borte mot Bologna sist runde. Juventus er storfavoritter til dette oppgjøret og vi fortsetter å gi tillit til laget som har gitt oss mye i retur.
Fotballsonen spiller: H (Juventus) @ 1,55

____________________________________________

Spania – Liga BBVA

Real Madrid – Atletico Madrid (lørdag 16:00)
Med kniven mot strupen er dette en «must win» kamp for begge lag. Dersom dette oppgjøret ender i uavgjort kan Barcelona få en ti poeng luke som mer eller mindre kan konkludere La Liga for denne sesongen. Atletico Madrid fikk en tøffere bortekamp enn forventet selv med en mann mer i Champions League-oppgjøret mot PSV på onsdag og måtte gi gitt med
0-0 og ett poeng. Real Madrid på sin side har fått en god uke å hvile på og stiller topp bemannet til kampen med unntak av Gareth Bale. Man forventer at Cristiano og Benzema danner frontlinjen og det betyr som regel mål. Vi mener Atletico sin bortekamp i midtuken, supplert med Real Madrid sin fantastiske hjemmestatistikk under Zidane vil utgjøre forskjellen i dette oppgjøret.
Fotballsonen spiller: H (Real Madrid) @ 1,80
Fotballsonen spiller: Cristiano Ronaldo anytime goalscorer @ 1,95
Fotballsonen spiller: Cristiano Ronaldo over 1,5 mål @ 6,00

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar