Milan-spiller M’Baye Niang er ute i minimum to måneder etter å ha vært involvert i en bilkrasj.

Den 21 år gamle franskmannen var passasjer i en bil som var involvert i en kollisjon denne helgen. Unggutten har det etter forholdene bra, men mister resten av sesongen grunnet en båndskade i ankelen han skal ha pådratt seg i kollisjonen. Forklaringen sier at det var vannplaning som skal ha ført til at sjåføren mistet kontrollen, og alkoholtestene viste at ingen av de involverte hadde vært under påvirkning av alkohol. Skaden kommer på et svært ugunstig tidspunkt for Niang, som endelig hadde spilt seg til fast plass hos Milan etter en solid sesong. Totalt står spissen med åtte mål og fire målgivende pasninger, og har med det fått sitt gjennombrudd i Milan-drakt. Han leverte en solid vårsesong på utlån i Genoa forrige sesong og mye tydet på at han gikk en ny god vår i møte etter å virkelig ha funnet tonen med Carlos Bacca, men nå må han altså følge resten av sesongen fra sidelinjen.

Det er forøvrig ikke første gang unggutten er involvert i biltrøbbel. I 2012 ble han stoppet av italiensk politi mens han kjørte i Milano, like etter å ha ankommet klubben. Problemet var at den da 17 år gamle spilleren ikke hadde førerkort. For å komme seg unna utga han seg for å være landsmann, og daværende lagkamerat, Bakaye Traore. Italiensk politi lot seg dog ikke overbevise, og episoden ble en solid ripe i lakken for Niang. Senere har han også mistet førerkortet, etter å ha brutt en rekke lover. Det var i 2014 at franskmannen ble tatt for å kjøre for fort, på rødt lys, samt å stikke av etter å ha krasjet i et tre. Denne gang satt ikke Niang selv bak rattet, men Milan-spilleren bør unngå flere bil-episoder om han ikke skal få et rykte som urokråke.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar