Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball.
Etterhvert som den norske serien kommer i gang vil vi også levere tippetips fra de lavere divisjonene i Norge med eksklusive odds fra NordicBet.

 

Helgens firling
Roma @ 2,10
Real Madrid hcp (0-1) @ 1,85
Juventus @ 1,50
Tottenham @ 2,35
Total odds: 13,69
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Chelsea @ 1,50
Real Madrid @ 1,32
Villarreal @ 1,60
Total odds: 3,17
_________________

Fotballsonens «longshots» singler
Tottenham (0-1) H @ 4,50
Sunderland @ 6,75
Newcastle @ 2,65
Dortmund @ 3,20

___________________________________________

Premier League

Tottenham – Arsenal (lørdag 13:45)
Nok en nedtur for Arsene Wenger? Helgens desidert største kamp. Nord-London derbyet mellom Tottenham og Arsenal er alltid stort, målrikt og spennende. Legg til at Tottenham nå er hete gullkandidater mens Arsenal har falt litt bakpå så er det ingen tvil om at spenningen øker. Arsenal sitt hjemmetap mot Swansea i midtuken kunne ikke kommet på et verre tidspunkt, legg til en skadet Petr Cech og Koscielny, en Giroud som ikke har scoret mål på siste ti kampene og en Sanchez som kun har en assist å vise til siden returen fra skade så blir det vanskelig å se verdi i borteseier, spesielt med en odds på 3,10. Pochettino har allerede kommet i gang med ordkrigen med å sette spørsmålstegn ved Arsenal sin evne til å vinne ligaen. I dette oppgjøret går vi for spill med høye odds. Christian Eriksen har vist god form den siste tid, frispark og cornere i tillegg til et godt øye for mål gjør at vi gir tillit for mål her til 3,80. Sanchez satte gjerne spørsmålstegn ved eget lags motivasjon og sult til å vinne gull, men den lille chileneren kan fort finne på å score mål i dette oppgjøret når man minst forventer det, og anytime målscorer til 3,40 er spillbart. Harry Kane har ikke scoret mål siden han brakk nesen, men han liker ingenting bedre enn de store oppgjørene, spesielt mot Arsenal. Tottenham-gutten tar straffer og snuser på målet, vi tror han kan finne nettmaskene flere enn en gang i dette oppgjøret og da er 7,00 veldig fristende. Til slutt ser vi det blir vanskelig for Arsenal å få med seg poeng her og det kan fort bli ydmykende for Wenger og Arsenal, 4,50 på handicap spill favør Tottenham er meget godt betalt og det er noe vi går for.
Fotballsonen spiller:  H handicap (0-1) @ 4,50
Fotballsonen spiller: Eriksen anytime goalscorer @ 3,80
Fotballsonen spiller: Sanchez anytime goalscorer @ 3,40
Fotballsonen spiller: Kane over 1,5 mål @ 7,00

 

Chelsea – Stoke (lørdag 16:00)
Hazard og brødrene har et veddemål om hvem som hanker inn flest mål poeng denne sesongen i sine respektive ligaer og for sine respektive lag. Her ligger Eden dårlig an enn så lenge, men den lille belgieren har vist fine takter de siste to ukene og et mål er rett rundt hjørnet i Premier League, vi mener skadeskutte Stoke er perfekt motstander her. Chelsea er utvilsomt formlaget om dagen, og har gått fra 17.plass til 10.plass på litt over en måned og fremdeles ingen tap under Hiddink. Med seier her kan Chelsea gå forbi både Stoke, Southampton og Liverpool og plassere seg på en 7.plass for helgen. Det tror vi de klarer og med Hiddink som nettopp bekreftet at Costa starter for de blå er det lite som tyder på annet enn hjemmeseier her. Stoke har hatt en fin form men skal ikke være en match her. 1,50 på H er godkjent og vi setter en liten innsats på at Hazard endelig finner målet.
Fotballsonen spiller: H (Chelsea) @ 1,50
Fotballsonen spiller: Hazard anytime goalscorer @ 2,85

 

Manchester City – Aston Villa (lørdag 16:00)
Annonseringen av Pellegrini sin avgang samt ansettelsen av Pep Guardiola kunne ikke kommet på et verre tidspunkt, laget har virkelig miste selvtillit og motivasjon i ligaen i det siste. Dette er noe Pellegrini selv nevnte i dagens pressekonferanse rett før han også annonserte at Yaya Toure er klar til kamp. Laget møter Premier Leagues desidert verste lag i år, et lag som står med kun tre seiere etter 28 spilte, et lag som har 51 baklengs og en differanse på -29 mål. Aston Villa er ferdig for i år og med Manchester United på samme poengsum må City se seg nødt til å vinne denne kampen. Aguero er i god form men vanskelig å fungere optimalt når laget har vært så langt nede. 3-0 tapet mot Liverpool er neppe en motivasjon, men vi tror City sin sesong kan snu her og at Aguero kan bli sentral her. Dette oppgjøret har stor potensiale til å inneholde mange mål og City vil nok gå rett i strupen på Villa fra start, derfor mener vi oddsen er pen på både to og tre mål i første omgang, og oddsen hjelper på motivasjonen for spill.
Fotballsonen spiller: Over 1,5 mål 1st half @ 2,25
Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål 1st half @ 5,00
Fotballsonen spiller: Aguero over 1,5 mål @ 3,00

 

Newcastle – Bournemouth (lørdag 16:00)
Newcastle spilte sist bortekamp mot Chelsea og det ble med et ydmykende resultat i 5-1 tap for to uker siden.  Men med to ukers pause har laget fått en del tilbake fra skade og fått mulighet til å trene på seg litt selvtillit før «must win» kampen hjemme mot Bournemouth som nå kan sies å ligge på trygg grunn (foreløpig) med sine 32 poeng. Wijnaldum er Newcastle sin toppscorer med ni mål i årets sesong, og i et slikt oppgjør hjemme mot Bournemouth kan han bli å finne på listen for målscorere, da er det meget spennende med 4,00 i odds. Vi tror Bournemouth sin fine rekke ender her og ser for oss hjemmeseier kan løfte laget ut av nedrykk posisjonen de nå befinner seg i.
Fotballsonen spiller: H (Newcastle) @ 2,65
Fotballsonen spiller: Wijnaldum anytime goalscorer @ 4,00

Swansea – Norwich (lørdag 16:00)
To kandidater for nedrykk møtes til kamp her på lørdag. Swansea gjorde managerbytte og det har gitt resultater, slo senest Arsenal borte  i midtuken mens Norwich gikk på tap nummer to på siste to kamper. Spillet til Norwich derimot har vært noe imponerende, og spesielt Redmond har spilt bra (scoret mot Chelsea på tirsdag). Vi tror dette oppgjøret blir jevnere enn oddsen tilsier og da tror vi på mange mål. Oddsen for over 2,5 mål er på fine 2,15 og det frister.
Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål @ 2,15

 

Southampton – Sunderland  (lørdag 16:00)
Southampton sitt hjemmetap mot Chelsea har snudd litt opp ned på formen. Laget som stod med seks «clean sheets» står nå med to strake tap og møter på et Sunderland-lag som er desperate etter poeng. I slike tilfeller har vi alle opplevd sjokkresultater og vi ser kun på odds her når vi vurderer denne kampen. Sunderland sitt spill begynner kanskje noe sent men sikkert å sitte og kan være farlige mot hvem som helst, ta i betraktning at Southampton virker å mistet litt selvtillit så kan dette oppgjøret fort ende opp med borteseier. Da er en odds på 6,75 meget spillbart.
Fotballsonen spiller: B (Sunderland) @ 6,75

 

Crystal Palace – Liverpool (søndag 14:30)
Crystal Palace har nærmest opplevd en form for kollaps i 2016, laget var så høyt oppe som 7.plass før jul og har de siste kampene vært en skygge av det de var i høstsesongen. Alan Pardew har slitt mye med skader i troppen og man skulle trodd signeringen av Adebayor skulle gi et friskt pust, men han står kun med ett mål siden hans ankomst. Connor Wickham derimot har stått frem med fire mål på siste to kamper og laget scorer mål, men poengene har stort sett uteblitt. Liverpool på sin side begynner å nyte en opptur i spill og resultater, laget har klatret opp til en 8.plass og mens lagene i topp fire nå avgir poeng snuser de på muligheten for topp fire plassering. 0-6 borte mot Aston Villa ble fulgt opp med en solid 3-0 seier mot Manchester City i midtuken og man forventer at oppturen fortsetter, men kan fort se til å møte på baklengs mål. Vi tror begge lag scorer i denne kampen.
Fotballsonen spiller: Both teams to score @ 1,80

 

_____________________________________________

Serie A

Roma – Fiorentina (fredag 20:45)
Kampen om siste Champions League-plassen står mellom lagene som møtes til fredagens oppgjør. Roma har bortekamp mot Real Madrid til midtuken, men med 0-2 tap på hjemmebane i første oppgjør er det usikkert hvor mye de sparer til kampen. Fokuset vil nok være mer på å sikre Champions League til neste sesong og da vil man stille toppet lag og med en god form de siste ukene kan de anses å være favoritter her. Begge lag sitter med 53 poeng og har fem poengs ledelse til 5.plassen Inter (som forøvrig har hjemmekamp mot formsvake Palermo). Oddsen på hjemmeseier her gir oss grunn nok til å gi tillit til hjemmelaget.
Fotballsonen spiller: H (Roma) @ 2,10

 

Napoli – Chievo Verona (lørdag 20:45)
Napoli har siden bortekampen mot Juventus mistet litt glød, det er det ingen tvil om. Det gikk fra tap mot Juventus til uavgjort mot AC Milan og Fiorentina sist, og i mellomtiden uavgjort mot Villareal i Europa League. Her får de muligheten til å komme tilbake på vinnersporet. Juventus leder med tre poeng og alt annet enn seier kan gjør store skader for muligheten for ligagull. Higuain er mannen Napoli må stole på. Argentineren har stått for hele 25 mål denne sesongen og det sier seg selv at han må være i form dersom Napoli skal ha mulighet for å kjempe mot Juventus. Oddsen er fin for at Higuain skal score to eller flere.
Fotballsonen spiller: Higuain over 1,5 mål @ 3,50

 

Atalanta – Juventus (søndag 15:00)
Juventus gikk på sitt første tap borte mot Inter i midtukens Coppa Italia. Ledet 3-0 fra første oppgjør, men klarte å tape 3-0 og sende kampen til ekstraomganger og straffespark konkurranse hvor de drog av med seieren. Formen til Juventus har vært upåklagelig og laget fremstår som en solid enhet under Allegri. De skal ut til Champions League først om halvannen uke, noe som gir grunnlag for å stille mannsterkt til dette oppgjøret mot 13.plassen Atalanta. Juventus skal være overlegne og vi gir tillit til borteseier her.
Fotballsonen spiller: B (Juventus) @ 1,50

 

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Real Madrid – Celta Vigo (lørdag 16:00)
Real Madrid sin hjemmestatistikk har ikke vært annet enn imponerende under Zinedine Zidane mot lag utfor topp fire. Tap ble det nemlig for første gang hjemme mot Atletico forrige helg, men responsen var god med 1-3 seier borte mot bunnlaget Levante i midtuken. Bortestatistikken til Celta Vigo er ikke dårlig med 6-2-5, men laget skal ikke kunne måle krefter borte mot Real Madrid sine stjerner. Cristiano har ikke vært i storform i det siste og har «kun» fire mål i februar måned, det kan vel sies å være litt under par for Ronaldo. Vi tror dog at mars måned kan bli bedre og ingenting gir bedre forutsetning enn hjemmekampen mot Celta Vigo, han tar straffer, frispark og snuser på mål mer enn noen andre på laget. Vi forventer komfortabel hjemmeseier med Cristiano som scorer minst to mål.
Fotballsonen spiller: Real Madrid handicap (0-1) @ 1,85
Fotballsonen spiller: Cristiano Ronaldo over 1,5 mål @ (odds kommer @ NordicBet)

 

Villarreal – Las Palmas (lørdag 18:15)
Villareal imponerer i år, kun fire poeng bak Real Madrid har de nå ni poeng ledelse til 5.plassen og med det virker en Champions League kvalifiseringsplass trygg. Med hjemmekamp mot 15.plassen Las Palmas kan denne plassen bli enda tryggere dersom de vinner. Og på hjemmebane vinner Villarreal, de har nemlig gjort Estadio El Madrigal om til et fort og har imponerende 11-2-1 på hjemmebane i år og har 3.best hjemmestatistikk etter Sevilla og Barcelona i årets sesong. Sammenlignet med 1-3-9 statistikken til Las Palmas på bortebane så får vi det vi mener er fasit for denne kampen; hjemmeseier. 1,60 er godt betalt.
Fotballsonen spiller: H (Villareal) @ 1,60

 

Valencia – Atletico Madrid (søndag 20:30)
Valencia har virkelig fått sving på sakene de siste ukene under Gary Neville.  Tre seiere på siste fire i ligaen supplert med sammenlagt 10-0 over Rapid Wien i Europa League viser at laget er endelig i gang. Atletico Madrid på sin side har plukket opp tråden etter en liten dårlig periode, først slo de på imponerende vis Real Madrid borte 0-1, før de komfortabelt tok en 3-0 seier hjemme mot Real Sociedad. Hvem som vinner denne kampen blir vanskelig å spå, men disse oppgjørene pleier ofte å bety mål, Valencia har fremdeles en mulighet til å kvalifisere seg til Europa for neste sesong mens Atletico Madrid har ikke helt enda gitt opp på håpet om gull (tross åtte poeng gap opp til suverene Barcelona). Vi tror på et målrikt oppgjør, og med en odds på 2,50 synes vi tilbakebetalingen er solid.
Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål @ 2,50

 

___________________________________________

Tyskland – Bundesliga

Borussia Dortmund – Bayern Munchen (lørdag 18:30)
Storkamp i Bundesliga denne helgen er oppgjøret mellom de Dortmund og Bayern, Thomas Tuchel og City-klare Pep Guardiola, andre plass mot første plass. For bare en uke siden kunne dette oppgjøret vært hakket mindre interessant, men så kom midtukens runde, hvor Bayern tapte på hjemmebane mot Mainz, samtidig som de gule fra Dortmund tok en solid borteseier mot Darmstadt, resultatet er kun fem poeng som nå skiller lagene før lørdagens kamp.  Med seier beveger Dortmund seg til kun to poeng bak Bayern og med det er tittel-racet åpen igjen. Ingenting er mer spennende enn så. Klubbene har ligaens toppscorere på hvert sitt lag, hvor tidligere Dortmund-spissen Lewandowski står nå med 23 seriemål, mens sesongens sensasjon i Pierre Aubameyang står med 22 seriemål. Rett bak disse herrene sitter Thomas Muller med 17 mål.
Tatt i betraktning form, både på lagene men og spillerne satt i sammen med godt betalte odds, ser vi oss fristet til å spille på hjemmeseier og målscorere i Thomas Muller og Aubameyang. Vi tror Dortmund tar dette og skaper spenning i sesonginnspurten, Bayern med tap i midtuken kan virke revansjesugne men det blir ikke lett mot et lag i flyt.
Fotballsonen spiller: H (Borussia Dortmund) @ 3,20
Fotballsonen spiller: Thomas Muller anytime goalscorer @ 3,00
Fotballsonen spiller: Pierre Aubameyang anytime goalscorer @ 3,60

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar