Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball.
Etterhvert som den norske serien kommer i gang vil vi også levere tippetips fra de lavere divisjonene i Norge med eksklusive odds fra NordicBet.

 

Helgens firling
Manchester City @ 1,60
Tottenham @ 1,49
Roma @ 1,90
Real Madrid (0-1) @ 1,90
Total odds: 8,60
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Molde @ 1,42
Dortmund @ 1,29
Arsenal @ 1,60
Total odds: 2,93
_________________

Fotballsonens «longshot» dobbel
West Ham @ 4,00
Valencia @ 2,85
Total odds: 11.40

___________________________________________

Premier League / FA CUP

Norwich – Manchester City (lørdag 13:45)
Manchester City fikk en etterlengtet og forventet seier hjemme mot Aston Villa i forrige runde og det stod hele 4-0 etter kampslutt. Noe tøffere oppgave er forventet i et angrepsvillig Norwich-lag, men fremdeles overkommelig og tatt i betraktning City sin 1-3 ledelse borte mot Dynamo Kiev så er ikke behovet stort for å spare på spillere til denne kampen. City tar nemlig imot Dynamo Kiev i returoppgjøret i Champions League på tirsdag. Vi forventer og mener Man City skal håndtere Norwich og setter pengene på borteseier.
Fotballsonen spiller:  B (Manchester City) @ 1,60

 

Aston Villa – Tottenham (søndag 17:00)
Sesongen er kjørt for Aston Villa. Det er ingen forventninger til laget lengre og med ni poeng opp til trygg plass og kun ni kamper igjen ser det meget tøft ut. Tottenham fikk seg en lekse i Europa på torsdag med 3-0 tap borte mot Dortmund. 2-2 hjemme mot Arsenal som spilte med 10 menn i store deler av andre omgangen og 1-0 tap borte mot West Ham i midtuken betyr at Leicester nå har fem poeng ledelse i toppen av tabellen og det forventes at Tottenham nå responderer. Pochettino sine menn har vært i formidabel form i hele sesongen og det var ventet en dårlig periode og den ser ut til å være her. Da passer det ypperlig at de møter på lag som har vært i dårlig periode jevnt gjennom hele sesongen.
Fotballsonen spiller: B (Tottenham) @ 1,49

 

Arsenal – Watford (søndag 14:30)
Arsenal hadde ingen problemer med å slå Hull i returkampen i forrige runde av FA Cupen på tirsdag da Giroud og Walcott med to mål hver sikret avansement, resultatet; Watford på søndag. Det er forventet noenlunde samme type resultat i dette oppgjøret i det Arsenal nå forsøker å nå toppform for å kjempe om tittelen i Premier League. Vi forventer storseier her og spiller på hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Arsenal) @ 1,60

 

Manchester United – West Ham (søndag 17:00)
Manchester United sin sesong nådde nye høyder (eller bunn) med 2-0 tap på torsdag borte mot Liverpool i årets Europa League-turnering. Tap mot West Brom i midtuken ga heller ikke noe særlig grunn for at selvtilliten skal være på plass i forkant av dette oppgjøret. West Ham på sin side har spilt glitrende fotball og det har gitt resultater. Slo Liverpool ut av FA Cup, Tottenham i serien og senest hadde de en fantastisk snuoperasjon borte mot Everton hvor 2-0 ble 2-3 seier. Vi syns oddsen er for høy på borteseier her og United sin form forsvarer ikke at de skal være favoritter her. Vi spiller på borteseier.
Fotballsonen spiller: B (West Ham) @ 4,00

 

_____________________________________________

Serie A

Udinese – Roma (søndag 15:00)
Roma spilte en glitrende fotballkamp i midtuken borte mot Real Madrid og var ved flere anledninger nære på scoring. Men scoringene uteble dessverre for Roma sin del og et effektivt Real Madrid-lag scoret to raske mål og punkterte Champions League-drømmen for denne gang. Men drømmen om kvalifikasjon til neste års Champions League lever og da må Udinese beseires. I den formen Roma er i den hjemlige serien skal 16.plass laget Udinese være overkommelig. 1,90 mener vi er helt greit betalt.
Fotballsonen spiller: B (Roma) @ 1,90

 

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Las Palmas – Real Madrid (søndag 20:30)
Real Madrid sin hjemmestatistikk har ikke vært annet enn imponerende under Zinedine Zidane mot lag utfor topp fire. Tap ble det nemlig for første gang hjemme mot Atletico forrige helg, men responsen var god med 1-3 seier borte mot bunnlaget Levante i midtuken. Bortestatistikken til Celta Vigo er ikke dårlig med 6-2-5, men laget skal ikke kunne måle krefter borte mot Real Madrid sine stjerner. Cristiano har ikke vært i storform i det siste og har «kun» fire mål i februar måned, det kan vel sies å være litt under par for Ronaldo. Vi tror dog at mars måned kan bli bedre og ingenting gir bedre forutsetning enn hjemmekampen mot Celta Vigo, han tar straffer, frispark og snuser på mål mer enn noen andre på laget. Vi forventer komfortabel hjemmeseier med Cristiano som scorer minst to mål.
Fotballsonen spiller: Real Madrid handicap (0-1) @ 1,90
Fotballsonen spiller: Cristiano Ronaldo over 1,5 mål @ (odds kommer @ NordicBet)

 

___________________________________________

Tyskland – Bundesliga

Borussia Dortmund – Mainz 05 (søndag 17:30)
Mainz 05 fulgte opp sin sjokkseier borte mot Bayern sist uke med 0-0 hjemme mot Darmstadt, noe som bekrefter at hjemmetapet til Bayern var noe mer av en arbeidsulykke. Dortmund på sin side holdt Bayern til 0-0 på hjemmebane før de valset over et hjelpeløst Tottenham lag på torsdag i Europa League. Dortmund er kun fem poeng bak Bayern og det er fremdeles mulighet å ta igjen Guardiola sine menn. Med det som grunnlag ser vi på dette oppgjøret som en sikker hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Borussia Dortmund) @ 1,29

 

___________________________________________

Norge – Tippeligaen

Molde – Tromsø (søndag 15:30)
Favorittene til å vinne årets Tippeliga tar imot laget som såvidt holdt seg fra nedrykk ifjor. Med Molde sine ambisjoner, prestasjoner, manager, og ikke minst troppen så er det vanskelig å se noe annet enn hjemmeseier i denne kampen. De har hentet inn ingen andre enn tidligere Chelsea- og Barcelona spiller Eiður Guðjohnsen og det er en veldig solid forsterkning. Det er alltid litt skremmende med kamper i første serierunde men vi mener dette er en av de sikreste spillene i helgen.
Fotballsonen spiller: H (Molde) @ 1,42

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar