Den polske unggutten Piotr Zielinski kan havne i Liverpool. 

Den Udinese-eide polakken er på utlån til Empoli for andre sesong på rad. Denne sesongen har Zielinski imponert stort i Empoli-drakt, noe flere klubber storklubber rundt om i Europa har fått med seg. Ifølge Football-Italia vil Udinese og Liverpool starte forhandlinger neste uke, men den engelske storklubben kan forvente en innbitt kamp fra Roma om 21-åringens signatur. Udineses sportsdirektør, Cristiano Giaretta, bekreftet i februar at Roma har vist interesse for deres talentfulle midtbanespiller.

Piotr Zielinski har notert seg for 3 mål og 5 assist på 28 kamper for Empoli denne sesongen, fordelt på Serie A og Coppa Italia. Han står også med 3 mål på 11 landskamper for sitt Polen siden debuten i 2013.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar