Ian Ayre har bestemt seg for å gi seg som administrerende direktør i mai 2017.

Det melder Liverpool i en pressemelding.

Ayre ble ansatt som kommersiell direktør i 2007, men har siden 2013 vært administrerende direktør.

– Vi har bedt ham flere ganger om å ta seg tid til å tenke på avgjørelsen, men vi har ikke klart å overbevise ham om å fortsette som administrerende direktør utover mai 2017. Under hans lederskap har vi sett Liverpool gå fra å være en klubben nær konkurs til en klubb med en sterk økonomi, uttalte John W. Henry, styreformann Tom Werner og president Mike Gordon.

Liverpool presenterte i begynnelsen av mars et overskudd på £60 millioner før skatt. Det store overskuddet skyldes i stor grad at klubben var tilbake i Mesterligaen og salget av Luis Suárez til Barcelona. Totalt hadde klubben £297,9 millioner i inntekter – femte mest i England.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar