Den tidligere Palermo-spilleren, Agon Mehmeti, er på vei til Stabæk.

Malmö-spissen, Agon Mehmeti, er ifølge Expressen i Oslo for en overgang til Stabæk. Det er ventet at overgangen vil bli bekreftet i nær fremtid. Stabæk har vært på jakt etter en ny spiss siden Adama Diomande reiste til England og Hull City i fjor sommer. Og nå ser det ut til at den tidligere Italia-proffen, Mehmeti, er mannen Stabæk går for.

Agon Mehmeti er av albanske opprinnelse og oppvokst i Sverige. 26-åringen har aldersbestemte landskamper for Sverige, men har valgt å representere Albania på seniornivå. Han har gått gradene i Malmö, men også prøvd seg i Italia for Palermo og Novara uten nevneverdig suksess. Han har også et låneopphold i portugisiske Olhanense bak seg, før han i 2014 vendte hjem til Malmö.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar