Det drar seg til på tabellen i Tyskland og her er de viktigste kampene denne runden i Bundesligaen.

Fredag kl 20:30
Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach

Runden begynner med en meget viktig kamp. Både Schalke og Gladbach jakter den siste Champions League-plassen og Hertha på tredje. Det er bortelaget som har den viktige fjerdeplassen før runden men det er bare et poeng som skiller. En veldig jevn kamp dette med Gladbach som ørsmå favoritter i min bok til tross for bortebane.

Odds fra Nordicbet:
H: 2.45                 U: 3.40                B: 2.80

Lørdag kl 15:30
Werder Bremen – 1.FSV Mainz 05

Kampen om overlevelse mot kampen om Europa League. Werder har muligheten til å ta et relativt stort steg unna nedrykkslagene og kan med litt flaks få en luke på seks poeng ned til playoff. Mainz på sin side må vinne denne for å holde på 6.plassen som gir Europa League til høsten. Mainz er favoritter men som kjent så er nedrykk en veldig god motivator, og Werder har Claudio Pizarro.  

Odds fra Nordicbet:
H: 2.35                 U: 3.40                B: 2.95

Werder Bremen møter Mainz til en meget viktig kamp (Foto: DIgitalsport)

Werder Bremen møter Mainz til en tøff kamp (Foto: DIgitalsport)

Hamburger SV – TSG Hoffenheim

Hoffenheim har en meget god mulighet til å komme seg opp av nedrykkssumpa for første gang på en liten evighet. Det er noe på gang under ungfolen Julian Nagelsmann i Hoffenheim. Det ser ut som de vil noe når de er på banen, i motsetning til å bare ville hjem, som det så ut som før. Dog er Hamburg i god driv spillmessig til tross for to tap på de siste tre så det blir en jevn kamp på Volksparksstadion.

Odds fra Nordicbet:
H: 2.20                 U: 3.40                 B: 2.95

Lørdag kl 18:30
Eintracht Frankfurt – Hannover 96

Det er nye koster i Frankfurt, Niko Kovac er ny sjef for Alex Meier & Co. og det må tas tak fort hvis nedrykk skal unngås. Hannover må vinne denne for å ha en liten sjanse for overlevelse. Vinner de blir det 4 poeng opp til Eintracht, som før runden ligger på playoff, à poeng med Hoffenheim på plassen imellom disse to. «Enhver kamp er en cupfinale», det er klisjéen som må brukes i Hannover hvis de skal ha noen som helst mulighet for overlevelse. Første finale er i morgen.

Odds fra Nordicbet:
H: 1.85                 U: 3.60                B: 4.30

De andre kampene denne runden er:

Lørdag kl 15:30
Hertha Berlin – FC Ingolstadt 04
1. FC. Köln – FC Bayern München
VfL Wolfsburg – Darmstadt 98

Søndag kl 15:30
VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen

Søndag kl 17:30
FC Augsburg – Borussia Dortmund

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar