Romas midtbanejuvel, Miralem Pjanic, utelukker ikke at han kan forlate Roma til sommeren. 

Miralem Pjanic har de siste sesongene vært en sensasjon i Roma og Serie A. Bosnierens følsomme høyrefot har både scoret og assistert mange mål for Roma denne sesongen. 25-åringen har med sitt spill fanget oppmerksomheter fra en rekke storklubber rundt om i Europa, deriblant Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea, Real Madrid og Barcelona for å nevne noen. Nå har hovedpersonen selv åpnet for at han kan forlate Giallorossi til sommeren, selv om han for kort tid siden uttalte at han ønsker å fortsette sin fotballkarriere i Den evige stad.

Av de interesserte så skal det ifølge rykter være Barcelona som er nærmest en overgang for Pjanic. Men Barcelona må antakelig legge inn et bud på minst 35 millioner euro om de skal få lokket Roma til forhandlingsbordet. Om Pjanic havner i Barcelona vil det bli et gjensyn med Barcelonas trener, Luis Enrique, som var trener i Roma da de hentet Pjanic fra Lyon sommeren 2011.

– Jeg gjør det veldig bra og er lykkelig i Roma, sa Pjanic i et intervju i Bosnia gjengitt av Gazzetta World.

– I fotballens verden er det normalt at det oppstår rykter i media. Det er noe jeg er vant med. Uansett, om en klubb er veldig interessert i meg så er jeg sikker på at de kan få til en avtale, noe kan skje, fortsatte 25-åringen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar