Borussia Dortmund er klar på at det kreves mye for å prise Pierre-Emerick Aubameyang bort fra klubben.

I et intervju med anerkjente Kicker, som blir gjengitt i spanske AS, er Borussia Dortmunds sportsdirektør, Hans-Joachim Watzke, tydelig på hvilke summer man må opp i for at man i det hele tatt kan diskutere en overgang for den gabonesiske spissen.

– Om det noen gang kommer et tilbud på €100 eller €120 millioner for Aubameyang, da kan vi diskutere, er Watzkes klokkeklare beskjed på hva som skal til for å lokke Borussia Dortmund til forhandlingsbordet for å vurdere et salg av stjernespissen sin.

Selv kunne spilleren gjerne tenkt seg å spille for den spanske giganten Real Madrid, men fremhever at han trives godt hvor han er nå.

– Jeg har aldri lagt skjul på at jeg en dag ønsker å spille for Real Madrid, men nå har jeg nettopp forlenget kontrakten min fram til 2020, og jeg trives veldig godt her.

Aubameyang har scoret 22 mål etter 27 kamper i Bundesliga denne sesongen. Kun Robert Lewandowski har scoret flere med 25 mål. Han kom fra franske Saint-Étienne for €13 millioner i 2013 og særlig etter at Thomas Tuchel kom inn som trener og endret på spillestilen etter Jürgen Klopp, har Aubameyang virkelig funnet scoringsformen. Totalt har Aubameyang funnet nettet 35 ganger i alle turneringer denne sesongen.

Borussia Dortmund gikk med et overskudd på €5,5 millioner forrige sesong. Klubbens siste halvårsrapport viser at klubbens inntekter kun er €1,2 millioner lavere i første halvdel av denne sesongen sammenlignet med forrige – til tross for at klubben denne sesongen kun deltar i Europaligaen, sammenlignet med langt mer lukrative Mesterligaen forrige sesong.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar