Dobbeltrundene nærmer seg og det er på tide å fylle opp med spillere som vil få flust av minutter å utgjøre store forskjeller i Fantasy Premier League. I denne ukens tips figurerer det mange som i nær fremtid vil ha to sjanser på å sanke poeng i samme runde. 

Arsenals Hector Bellerin har denne runden Watford hjemme på Emirates. Ni og tolv poeng på de to siste viser at spanjolen kan det å sanke poeng. Med dobbeltrunde som inneholder to hjemmemøter mot henholdsvis Crystal Palace West Bromwich, er det vanskelig å komme utenom hurtigtoget.

Videre går vi til en argentiner bak hos Manchester City. De lyseblå har holdt nullen på to av de tre siste, og Nicolas Otamendi spilte i begge kampene hvor det ble smultring bakover. Bournemouth venter i denne runden, før West Bromwich står på motsatt banehalvdel i neste. Så venter en dobbeltrunde med kamper mot Chelsea og Newcastle. City, som kjemper om CL-plass og et mulig seriegull, burde tette igjen bakover over disse fire rundene, og da er Otamendi et godt valg.

Nicolas Otamendi of Manchester City looks dejected during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between Manchester City and Dynamo Kiev played at the Etihad Stadium, Manchester on March 15th 2016 -------------------- Matt West / BPI UEFA Champions League 2015/16 Round of 16 Second Leg Manchester City v Dynamo Kiev Etihad Stadium, Ashton New Rd, Manchester, United Kingdom 15 March 2016 ©2016 Matt West / BPI all rights reserved

OPP MED HODET: Nicolas Otamendi har i det minste sanket greit med poeng på Fantasy den siste tiden. (Foto: Matt West, BPI/Digitalsport)

Ren ønsketenkning, men hvis jeg skulle valgt en spiller i Premier League som kunne samlet tusenvis av tilskuere til min hjemklubb, Trøgstad/Båstad FK, i femte divisjon, så tror jeg valget hadde falt på denne lekne franskmannen. Dimitri Payet har med seg god selvtillit fra landslagspausen til å bygge videre på sin allerede gode ligaform. Åtte poeng i snitt over de siste fem kampene gjør midtbanespilleren svært attraktiv før fire kamper på tre FPL-runder. Programmet inneholder tøff motstand i rekken med Palace, Arsenal, Leicester og Watford, men “The Hammers” på femteplass vet å kunne hamle opp med topplag.

Dimitri Payet is all smiles before the Barclays Premier League match between West Ham United and Aston Villa played at Upton Park, London on February 2nd 2016 -------------------- James Marsh / BPI Barclays Premier League 2015/16 West Ham United v Aston Villa Upton Park, Green St, Upton Park, London, United Kingdom 02 February 2016 ©2016 James Marsh / BPI all rights reserved

ARTIST: Dimitri Payet har mye å smile for om dagen. (Foto: James Marsh, BPI/Digitalsport)

I den nevnte rekken av lag over finner vi Arsenal-yndlingen Mesut Özil. Til tross for at playmakeren ligger på en god andreplass blant midtbanespillerne i spillet, har det gått trått FPL-messig for tyskeren den seneste tiden. Tre kamper uten målpoeng er uvanlig til Özil å være. Arsenal har dog ikke noen hull i kampprogrammet og har i tillegg dobbel gameweek i runde 34. Med den kvaliteten assistkongen har inne så må det nesten bli store poengsummer fremover.

Mesut Ozil of Arsenal celebrates scoring a goal after making it 2-0 -------------------- Ben Queenborough / BPI Barclays Premier League 2014/15 Arsenal v Aston Villa Emirates Stadium, Hornsey Rd, London, United Kingdom 01 February 2015 ©2015 Ben Queenborough / BPI all rights reserved

LØSNER DET? Mesut Özil og Arsenal står ovenfor en pen rekke med kamper. (Foto: Ben Queenborough, BPI/Digitalsport)

Over til et litt mer usikkert kort. Ross Barkley har tidvis vist hvilken genial spiller han kan være, men det er litt for sjelden mellom lyspunktene. I FPL må man noen ganger satse på spillere som ikke har den beste formen inne, for å kunne klatre i spillet. Everton og Crystal Palace er de eneste lagene som har DGW i neste runde, og ettersom Palace-spilerne ikke frister spesielt, blir det å se til Everton-troppen. Manchester United, Watford og Crystal Palace i GW33, samt Southampton hjemme på Goodison gjør engelskmannen meget interessant.

Ross Barkley of Everton celebrates scoring the opening goal of the game

USIKKERT KORT: Kan Ross Barkley gi FPL-managerne det de håper på? (Foto: Matt West, BPI/Digitalsport)

Liverpool har to brasilianere som er interessante i form av Roberto Firmino og Philipe Coutinho. Førstnevnte sliter med skade, men skal visstnok bli klar. Da er det tryggere å kjøre på med en annen magiker som også er inne i en brukbar stim. Liverpool har DGW i runde 34 med Bournemouth og Everton som motstandere. Før det venter Spurs og Stoke, begge på Anfield.

Fremme er det to angripere som er forholdsvis bankers. Romelu Lukaku leverer mål jevnt og trutt og er et hett kapteinsemne før dobbeltrunden i GW 33, som nevnt over. Sergio Agüero er en annen spiller man ikke bør være foruten de neste ukene. Det bør bli poeng i møtene med Bournemouth og West Bromwich over de to neste rundene, før alles øyne rettes mot argentineren når City skal ut i dobbeltrunde i GW 34. Da er Chelsea og et Newcastle-lag i fritt fall motstanderne.

Romelu Lukaku of Everton celebrates scoring his sides first goal. 1-0 -------------------- Paul Greenwood / BPI Barclays Premier League 2014/15 Everton v West Ham United Goodison Park, Goodison Rd, Liverpool, United Kingdom 22 November 2014 ©2014 Paul Greenwood / BPI all rights reserved

BANKERS: Romelu Lukaku kommer til å være spikret på mange FPL-lag. (Foto: Paul Greenwood, BPI/Digitalsport)

Siste plass i ukens tips går til Danny Welbeck hos “The Gunners”. Kampprogrammet har vi vært innom, men formen til engelskmannen er verdt å nevne. Tre scoringer og en målgivende på de siste fem viser at angriperen er inne i en god formkurve. DGW mot nevnte Crystal Palace og West Brom kan føre til at enda flere får øynene opp for den tidligere United-spilleren. Angriperen er kun valgt av en prosent av samtlige FPL-managere.

Lykke til! 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar