Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

 

Helgens firling
Havørn @ 1,44
Chelsea @ 1,60
Barcelona @ 1,55
Norwich – Newcastle over 2,5mål @ 2,10
Total odds: 7.50
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Molde @ 1,50
Manchester City @ 2,10
Juventus @ 1,30
Total odds: 4,10
_________________

Fotballsonens «longshot» dobbel
Newcastle @ 3,50
Roma @ 2,15
Total odds: 7,53

___________________________________________

Premier League

Aston Villa – Chelsea (lørdag 13:45)
Mye har skjedd hos Aston Villa under landslagspausen.  Det siste fra Birmingham-laget er at de nå har suspendert spissen Agbonlahor for røyking. Rémi Garde ble sparket, og laget ligger nå ni poeng bak laget på nest siste plass. Chelsea på sin side er ute av all cup spill, og ingenting å spille for i serien og på en måte kan det virke som at det to lag uten noe å spille for som møtes til tidligkampen denne lørdagen. Med det sagt skal kvalitetsforskjellen være stor og man kan forvente at Chelsea dominerer kampen.
Fotballsonen spiller:  B (Chelsea) @ 1,60

 

Bournemouth – Manchester City (lørdag 16:00)
Manchester City har fått en god nyhet med melding om at Kevin de Bruyne nå blir med som en del av troppen på lørdag. Det betyr at en av nøkkelspillerne for City er snart tilbake og kan bli viktig for serieinnspurten. Serio Aguero har vært litt avskrudd og uheldig, noe som har resultert i mindre mål enn forventet i det siste. Vi tror på at City løfter seg nå mot slutten og kan melde seg på i krigen om gullet igjen og da blir seier mot et Bournemouth lag som nylig fikk 3-0 tap mot Tottenham, essensielt.
Fotballsonen spiller: B (Manchester City) @ 2,10

 

Arsenal – Watford (lørdag 16:00)
Sist lagene møttes i FA Cup ble det 1-2 borteseier. Sjokkresultat for de aller fleste, men vi skylder det på den dårlige formen til Arsenal. Arsenal har virkelig behov for at Özil og Sanchez finner godformen mens Welbeck som har vært i en god periode fortsetter å dunke inn mål. Skal Arsenal hente seg inn i gullkampen så må slike kamper vinnes. Oddsen er noe lav, men vi går for hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Arsenal) @ 1,37

 

Norwich – Newcastle (lørdag 16:00)
Benitez har riktignok tettet igjen bakover for Newcastle noe mer enn tidligere, det har blitt bare to baklengs på siste to kampene, men Norwich på sin side er meget offensive på hjemmebane og går for mål. Her tror vi på et oppgjør med flere mål. Newcastle-seier frister også med 3,50 i odds og vi prøver det i vår «longshot» dobbel.
Fotballsonen spiller: Over 2,5 mål @ 2,10

_____________________________________________

Serie A

Juventus – Empoli (lørdag 20:45)
Juventus har ingen Champions League å tenke på til midtuken som kommer, og leder Serie A med tre poeng og tar imot laget som ligger på 11.plass. Dette skal være grei skuring for laget som har til gode å tape siden november 2015 i serien.
Fotballsonen spiller: H (Juventus) @ 1,30

 

Lazio – Roma (søndag 15:00)
Derby della Capitale sparkes i gang på søndag ettermiddag i en kamp som sjeldent svikter hva angår underholdning og mål. Roma er i fin flyt om dagen og selv om de har fått en fin luke på fem poeng ned til Fiorentina og virker relativt trygge til å få Champions League spill også neste sesong, så er ingenting avgjort. Det er også en helt annen prestisje å vinne disse kampene. Roma har et bedre lag og tropp og skal kunne ta alle tre poengene fra dette oppgjøret.
Fotballsonen spiller: B (Roma) @ 2,15

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Barcelona – Real Madrid (søndag 20:30)
Sist lagene møttes i Madrid ble nok de fleste noe overrasket med resultaet og en solid borteseier til Barcelona. Real Madrid hang aldri med og nivåforskjell på lagene var stor. Bortestatistikken under Zidane er ikke noe å skryte av heller, og da laget har slitt borte mot lag som Real Betis og Malaga, kan man ikke forvente noe lettere når man skal besøke Messi og venner. Dette ser ut til å kunne bli en ren formalitet for laget som allerede og trolig har vunnet La Liga, Barcelona. Luis Suarez elsker store oppgjør og vi tror han vil være avgjørende foran mål.
Fotballsonen spiller: H (Barcelona) @ 1,55
Fotballsonen spiller: Luis Suarez over 1,5 mål @ (odds kommer @ NordicBet)

___________________________________________

 

Norge – Tippeligaen / Lokalfotball

Molde – Lillestrøm (fredag 19:00)
Til tross for uavgjort i serieåpningen hjemme mot Tromsø tror vi Molde tar sin første hjemmeseier for sesongen fredags kveld hjemme mot Lillestrøm. Det skal være klasseforskjell på lagene og alt annet enn seier vil ikke være godt nok.
Fotballsonen spiller: H (Molde) @ 1,50

 

Jarl – Havørn  (norsk 4.div Rogaland 2 , fredag 19:00)
Havørn har styrket troppen før sesongstart med spillende assistent trener Kent Smith, og med ny signeringen Thomas Våland, stiller laget sterkt foran bortemøtet mot nyopprykkede Jarl.
Havørn er store favoritter til å ligge i toppen av denne fjerde divisjons puljen ved sesongslutt, og da forventes seier allerede i første serierunde. 1,44 på borteseier spilles.
Fotballsonen spiller: B (Havørn) @ 1,44

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar