Francesco Totti ønsker å fortsette karrieren som fotballspiller, men da må det bli en annen plass enn Roma.

På søndag spilles Derby della Capitale, eller Lazio – Roma for dem som ikke er helt inne i det italienske fotballspråket. Et av verdens heftigste derby, hvor det skal avgjøres hvem som er best i Den evige stad. Søndagens oppgjør blir et av de mest historiske på lenge, uansett hvordan kampen utspiller seg. Det blir nemlig det siste derbyet til legenden Francesco Totti.

På utgående kontrakt

Fremtiden til Francesco Totti har vært en av de store samtaleemnene i miljøet rundt italiensk fotball denne sesongen. Selv ønsker den 39-årige angriperen å fortsette fotballkarrieren, men Roma på sin side er ikke villig til å tilby Totti en ny kontrakt. Totti skal ha blitt tilbudt en administrativ rolle i klubben, men nå virker det som den tidligere verdensmesteren velger å forlate klubben han har spilt seniorfotball for siden 1993 for å kunne fortsette å spille fotball, ifølge Football-Italia. Rykter skal ha det til at Totti nylig skal ha tilbudt seg å spille gratis for Roma neste sesong, men ryktene har senere blitt avvist av klubben.

Football-Italia melder at en overgang til USA og MLS er det mest sannsynlige for Totti, men Claudio Ranieri skal være sugen på å hente playmakeren, som fyller 40 år i september, til Leicester City. Totti fortsetter neppe fotballkarrieren i italiensk fotball etter flere tiår i Roma.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar