Gonzalo Higuain er utestengt i fire kamper for sitt røde kort på søndag. 

Gonzalo Higuain scoret sitt trettiende mål i Serie A denne sesongen da Napoli tapte 3-1 borte mot Udinese på søndag. Som om ikke det var nok pådro den målfarlige argentineren seg sitt andre gule kort i kampen etter 76 minutters spill. 28-åringen ble rasende da dommer Massimiliano Irrati viste han det røde kortet, og lagkameratene måtte dra Higuain bort fra dommer Irrati og motspillere.

Vanligvis gir rødt kort som følge av to gule en suspensjon på bare én kamp. Men i Gonzalo Higuains tilfelle har suspensjon blitt forlenget som følge av hans voldsomme reaksjoner i etterkant av utvisningen. Football-Italia melder i dag at Higuain har blitt ilagt en karantene på totalt fire kamper og en bot på tjue tusen euro.

Higuain får én kamp suspensjon for det røde kortet, én for protester mot dommerne, én for hans oppførsel mot motspillere og én for gestikulering mot dommer Irrati.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar