Leicester City-manager Claudio Ranieri maler et fargerikt bilde av hvordan sesongen har vært så langt for «revene».

I et innlegg, som kan leses i sin helhet på The Players’ Tribune, beskriver italieneren hvordan styreformann før sesongen forklarte hvor viktig det var at klubben skulle overleve i Premier League denne sesongen. Videre forteller ringreven at når han så spillere som N’Golo Kanté, Jamie Vardy, Wes Morgan, Danny Drinkwater og Riyad Mahrez på Ranieris første trening, så visste han hvor gode de kunne bli – gode nok til å overleve i Premier League.

– Denne spilleren, Kanté, han løp så mye at jeg tenkte han måtte ha en pakke med batterier i shortsen. Han sluttet aldri å løpe på trening. Jeg måtte fortelle ham: Hei, N’Golo, ro ned. Ro ned. Ikke løp etter ballen hele tiden. Han svarer: Ja, sjef. Ok, sjef.

– Ti sekunder senere ser jeg bortover, og han løper igjen.

Samtidig fremhever Ranieri at det er mange nøkkelspillere for Leicester denne sesongen. For mange til å nevne alle.

– Jamie Vardy, for eksempel. Dette er ikke en fotballspiller, det er en fantastisk hest. Han må være fri ute på banen. Jeg fortalte ham: Du er fri til bevege deg slik du vil, men du må hjelpe oss når vi mister ballen. Det er alt jeg ber deg om. Hvis du starter med å presse motstanderen, vil alle lagkameratene dine følge deg.

– Nå kjemper vi om en tittel. Leicester-fansen jeg møter i gata forteller meg at de drømmer, men jeg sier til dem: OK, du kan drømme for oss. Vi drømmer ikke, vi bare arbeider hardt, er noe av det siste Ranieri skriver i det velskrevne innlegget om Leicesters sesong så langt.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar