Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

 

Helgens firling
Arsenal @ 2,00
Chelsea @ 2,10
Atletico Madrid @ 2,00
Juventus @ 2,15
Total odds: 18,06
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Manchester City @ 1,35
Molde @ 1,55
Real Madrid leder til pause @ 1,49
Total odds: 3,12
_________________

___________________________________________

Premier League

West Ham – Arsenal (lørdag 13:45)
Hvor Arsenal har vært ustabile har West Ham vist stabilitet, hvor Arsenal har skuffet har West Ham sjokkert, og i helgens tidlig kamp møtes disse to lagene for siste gang denne sesongen. West Ham har vist seg å være «giant killers» denne sesongen og mange vil tro at denne trenden fortsetter med tanke på at de har en teoretisk sjanse for topp fire plassering. De har også kommet til semifinale i FA Cup hvor de møter Manchester United.  Arsenal på sin side har en kamp til gode på både Tottenham og Leicester og kan med seier her krype inn ett poeng bak Spurs før deres oppgjør mot Manchester United på søndag. Arsenal overrasket mange med en solid seier borte mot Everton og fulgte dette opp med en enda mer solid hjemmeseier mot Watford sist runde og med spillere som Iwobi og Elneny i form, samt en Alexis Sanchez som har begynt å score igjen så virker 2,00 på borteseier som et bra spill her. Riktignok må de passe seg for formspillere som Lanzini og Payet men Arsenal skal være i besittelse av nok kvalitet til å se ut denne kampen og ta med seg alle tre poengene.
Fotballsonen spiller:  B (Arsenal) @ 2,00

 

Swansea – Chelsea (lørdag 16:00)
TV-kampen på lørdag blir et oppgjør hvor ingen av lagene har noe særlig å spille for, og da betyr det ofte rotering og muligheter for yngre spillere. Swansea med 37 poeng sitter trygt og holder mest sannsynlig plassen. Chelsea har fremdeles mulighet for Europa League spill men lite tyder på at de satser på det. Diego Costa er fremdeles ikke tilbake for de blå, mens Remy som gikk av tidlig med skade sist kamp forventes ikke å være klar. Alexandre Pato kan forvente å starte etter en glitrende forestilling i hans debut. Det skal være tydelig nivåforskjell på disse to lagene, og med den friheten Chelsea har fått i sitt spill under Hiddink kan man forvente at kvalitetsforskjellen vises i resultatet. Vi spiller på borteseier.
Fotballsonen spiller: B (Chelsea) @ 2,10

 

Manchester City – West Bromwich (lørdag 18:30)
Manchester City ser ut til å ha funnet formen på tampen av sesongen på samme måte som ifjor. Champions League kampen mot PSG på onsdag resulterte i 2-2 og et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret førstkommende tirsdag. Dette er nok noe som preger Pellegrini og City-troppen. Man kan kanskje forvente at en Wilfried Bony får starte foran Aguero som muligens spares, mens en Kevin de Bruyne er tilbake og i storform med engang og registrert to mål på sine to siste kamper. West Bromwich sitter trygt på 11.plass med 40 poeng og lite tyder på at de skal klare å stikke av med seieren her. Gitt formen til City idag så går vi for hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Manchester City) @ 1,35

 

Tottenham – Manchester United (søndag 17:00)
Tottenham har fremdeles en realistisk sjanse til å tette gapet til ligalederne og vinner Premier League denne sesongen, men da må Manchester United først beseires samtidig som man kan håpe på at Leicester avgir poeng mot nedrykkstruede Sunderland. Harry Kane fikk månedens spiller og er toppscorer i Premier League, og det holdes store forventninger til den høyreiste spissen som også tar straffer for Spurs. Louis van Gaal er allikevel en mester på storkamper og har ofte en kynisk tilnærming til slike oppgjør, noe som kan bety at vi får lavtscorende kamp. Vi avstår fra å spå en vinner og går heller for målscorer spill.
Fotballsonen spiller: Harry Kane anytime målscorer @ (odds kommer @ NordicBet)

_____________________________________________

Serie A

AC Milan – Juventus (lørdag 20:45)
Milan har hatt litt av en uke med tap borte mot Atalanta som snudde 0-1 til 2-1, for så å ha intern krangel hvor spillernes innsats har blitt kritisert av ledelsen og trener Mihajlovic. Milan har vært fryktelig ustabile denne sesongen, og ingenting tilsier at de skal finne stabiliteten mot ligaens desidert beste lag, Juventus.  Allegri sine menn derimot ser ut til ha tatt to steg nærmere ny serietittel med forrige ukes Napoli-kollaps, og med seier her mot Milan kan Juventus nærmest sikre seg ligagull. Oddsen er meget pen for ren borteseier.
Fotballsonen spiller: B (Juventus) @ 2,15

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Real Madrid – Eibar (lørdag 16:00)
Etter en sterk borteseier mot Barcelona i forrige ukes El Clasico forventet nok de fleste en sterk prestasjon også borte mot laget som ligger på 8.plass i den tyske Bundesliga. Men slik ble det ikke og med to baklengs og ingen bortemål har nå Real Madrid en tøff oppgave foran seg med returoppgjøret som venter førstkommende tirsdag. I mellomtiden står sesongoverraskelsen Eibar og venter. Det forventes nok en gang i at Real Madrid skal håndtere dette og hjemmestatistikken tilsier at de skal klare det, men oddsen på ren hjemmeseier på 1,14 frister lite. Da er nest beste ting å se på alternativer som ledelse til pause, og der får vi fine 1,49 som er spillbart.
Fotballsonen spiller: Real Madrid leder til pause @ 1,49

Espanyol – Atletico Madrid (18:15)
Atletico var nære noe stort borte mot Barcelona på tirsdag, ledet 0-1 med scoring av samme mann som ti minutter senere ble utvist. Fernando Torres ble på mange måter syndebukken for at Atletico Madrid ikke holdt ledelsen ut kampen, samtidig viste Barcelona karakter og snudde kampen til 2-1 og en fin ledelse å ta med inn til returoppgjøret på bortebane førstkommende onsdag. Atletico Madrid var i god form og flyt før Champions League med solide 5-1 seier hjemme mot Real Betis, som forøvrig er tabellnabo med motstanderen denne uken, Espanyol. Med seier her og et Barcelona som potensielt kan avgi poeng borte mot Real Sociedad så flytter Atletico seg ett steg nærmere serielederne. Her mener vi Atletico Madrid er gode nok til å ta alle poengene.
Fotballsonen spiller: B (Atletico Madrid) @ 2,00

___________________________________________

Norge – Tippeligaen / Lokalfotball

Start – Molde (søndag 18:00)
Molde sitter med sju poeng etter tre runder og delt første plass med Viking og Bodø/Glimt. Eidur Gudjohnsen har scoret sitt første Tippeliga-mål og Molde ruller som forventet. Start på sin side står med fattige to poeng på tre kamper og -1 i målforskjell. Nivåforskjellen er stor her, og alt annet enn borteseier vil være sjokkerende. Molde er soleklare favoritter til å vinne Tippeligaen i år og som en tidligere student av Alex Ferguson, kjenner Solskjær godt til viktigheten av å dra fra slike kamper med full pott. Vi gir tillit til Molde her.
Fotballsonen spiller: B (Molde) @ 1,50

 

Donn – Skarphedin  (norsk 3.div avdeling 5 , lørdag 15:00)
Her spiller vi på ren odds og forventninger til sesongen. Donn rykket ned fra 2.div og har mistet en del spillere, men skal allikevel være godt rustet til årets 3.div og spås å være blant topp fem lagene som får beholde plassen i det nye seriesystemet. Skarphedin er kommer fra Bø i Telemark, og må ta seg en god kjøretur til Kristiansand for dette oppgjøret. Vi mener «opprykkskandidatene» Donne skal være mer enn gode nok til å avse Skarphedin i dette oppgjøret og spiller med det på ren H til 1,33.
Fotballsonen spiller: H (Donn) @ 1,33

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar