Pål André Helland er veldig klar for å få spille sin første hjemmekamp i årets Tippeliga.

– Jeg gleder meg ordentlig. Nå må jeg bare passe på så jeg ikke blir påkjørt eller gjør noe tullball, så jeg ikke får spilt kampen. Lurer på om jeg skal legge meg selv i gips frem til kampstart, sier Helland spøkefullt til RBK.no.

Helland ble skadet under oppvarmingen til førsterundekampen borte mot Odd og måtte stå over både den og hjemmekampen mot Strømsgodset. Borte mot Vålerenga klarte Helland kun glimtvis å vise hva han er god for. Før søndagens kamp mot Aalesund, satser den skadeplagede kantspilleren på samme scener som forrige sesong mot Aalesund.

– Banen er litt bedre enn den var sist, så det ser veldig grønt og fint ut. Jeg håper på sånn som det var sist. Da var det 20 000 som sang «bilde tå’n Ivers» rett før kampstart, da er du i gang som spiller i Rosenborg-drakt, sier Helland.

Mot Aalesund forventer Helland at Rosenborg styrer kampen, mens AAfk kommer til å ligge lavt og satse på overganger, samt bruke tid på innkast og cornere.

Kampen spilles søndag klokken 18.00.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar