Men Leroy Sané er klar på at han blir i tyske Schalke til tross for interesse fra andre storklubber rundt om i Europa, i hvert fall inntil videre.

I et intervju med BILD, gjengitt i Sport Bild, sier Sané at han mest sannsynlig spiller for klubben fra Gelsenkirchen neste sesong.

– Jeg tror at jeg spiller for Schalke også neste sesong, sier 20-åringen som er oppvokst i klubben og føler seg «helt komfortabel» i Schalke.

Ungutten sier at han snakker med sin far, den tidligere Bundesliga-spissen Souleymane «Samy» Sané, om alt overgangspratet.

– Når jeg snakker med min far Samy om  det så sier han alltid «Schalke er bra for deg».

Leroy Sané er jaktet av storklubber i Europa, han har også debutert på Tysklands landslag (Foto: BPI)

Leroy Sané er jaktet av storklubber i Europa, han har også debutert på Tysklands landslag (Foto: BPI)

Vil gjerne spille for Barcelona, men aldri Dortmund.

På lang sikt er dog Sané klar på at han vil spille utenlands og da gjerne for en klubb fra Spania.

– Det er ingen hemmelighet. Jeg vil spille utenlands og for større klubber enn Schalke. Mest av alt vil jeg spille for Barcelona. Da jeg var liten gutt var det min drømmeklubb.

På søndag møter Sanés Schalke erkerival Borussia Dortmund til Tysklands største derby. Sané er klar på at han aldri vil spille for erkerivalen.

– Nei, selv om de spiller den mest suksessfulle fotballen så ligger det i enhver fra Schalke at man ikke går til erkerivalen.

Midtbanespilleren, som fikk sin A-landslagsdebut for Tyskland i fjor, har en kontrakt med Die Königsblauen som går ut etter 2019 sesongen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar