Mats Hummels vil ta en avgjørelse på fremtiden før sommerens fotball-EM, i hvilken retning den avgjørelsen går vet han ikke ennå.

Den tyske landslagsmannen, som har kontrakt med Borussia Dortmund ut 2017-sesongen, er klar på at en beslutning må tas.

– Det er ikke det at jeg nødvendigvis vil, men jeg må ta en stor avgjørelse. Jeg tror alle parter vil ha en beslutning før Europamesterskapet, sier 27-åringen i et intervju med BILD am Sonntag gjengitt av Sport Bild.

Midtstopperen som i flere år har blitt jaktet av noen av Europas største klubber tror selv han ikke vil spille i ti år til og derfor er den neste kontrakten han skriver under på så viktig.

– Hvis jeg skriver en langtidskontrakt vil jeg være 31 eller 32 år når den går ut. For øyeblikket har jeg ikke planer om å spille til jeg er 38, sier Hummels.

Henrikh Mhkitaryan er en av lagkameratene Hummels rådfører seg med (Foto: Digitalsport)

Henrikh Mhkitaryan er en av lagkameratene Hummels rådfører seg med (Foto: Digitalsport)

Rådfører seg med lagkamerater

Hvor han ender opp er det ingen som vet, ikke en gang Hummels selv, men han er klar på hva han vil ha fra et sportslig perspektiv.

– Jeg vil spille en viss type fotball, men jeg vil også vinne titler. Det er ikke lett og jeg går mye frem og tilbake.

Hummels sier også at han rådfører seg med lagkameratene Ilkay Gündogan og Henrikh Mkhitaryan som begge også har kontrakter som går ut i 2017.

– Vi snakker med hverandre om hvordan det ser ut. Det må du, så du vet hvor du står. Desto bedre laget er, desto større appell for å være en del av det.

Hummels og Borussia Dortmund møter Schalke til Tysklands største derby, Revierderby, i dag klokken 15.30.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar