Magnus Andersens kontrakt med Tromsø går ut etter sesongen, og flere Tippeliga-klubber vil sikre seg 29-åringen.

Kantspilleren har vært et fast innslag på Tromsøs høyreside i flere år, men lokalavisen iTromsø melder at Strømsgodset, Odd og Vålerenga alle følger med på spillerens situasjon.

– Jeg synes uansett det bare er kult at klubber med store navn følger meg. Det viser at man har gjort noe rett, og at de vil ha de kvalitetene jeg har. Jeg har enda kontrakt i TIL, og denne interessen har jeg ikke så mye kjennskap til, så slik sett kommer det brått på. For øyeblikket så er det bare morsomt å høre at man er ønsket andre steder, og godt å ta med seg, sier Andersen til iTromsø.

Men selv om finnmarkingens kontrakt med Tromsø nærmer seg slutten, er Norges nordligste Tippeliga-klubb klar på at det er en spiller de ønsker å beholde.

– Vi står for at vi ønsker å ha en ny avtale med Magnus klar i løpet av mai. Det er ikke avtalt noe tidspunkt for det neste møtet, men initiativet ligger hos oss nå, sier TILs sportsjef, Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar