Sinisa Mihajlovic er ferdig i Milan etter bare ti måneder. 

Posisjonen til Sinisa Mihajlovic som Milan-trener har den siste tiden vært hardt presset, og etter 1-2 tapet hjemme mot serieleder Juventus på lørdag var begeret fullt for ledelsen i Milan. Den stolte klubben fra Milano slapp i morges en pressemelding der de bekrefter at Mihajlovic er ferdig i Milan, og at tidligere Milan-spiller Cristian Brocchi overtar som trener for Rossoneri ut sesongen.

Brocchi rykker opp fra sin posisjon som trener for Milan Primavera, som er Milans U19-lag. Jobben som Milan-trener blir den første som hovedtrener for et seniorlag for den tidligere midtbanespilleren.

Sinisa Mihajlovic fikk bare ti måneder som trener for Milan etter at han overtok jobben fra Filippo Inzaghi i juni. Etter en imponerende sterk syvendeplass med Sampdoria forrige sesong håpet Milan og deres supportere at serberen skulle ta Milan tilbake til toppen av italiensk fotball, etter en svært skuffende tiendeplass forrige sesong. Men slik skulle det ikke bli for Mihajlovic, som måtte pakke sakene sine og forlate San Siro.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar