Didier Deschamps utelater stjernespissen Karim Benzema fra EM i Frankrike i sommer.

Det offentliggjorde den franske landslagssjefen i en pressemelding i dag.

Ikke overraskende er det sexutpressingssaken rundt Mathieu Valbuena som er årsaken. I pressemeldingen heter det at presidenten i det franske forbundet, Noël Le Graët, og Deschamps har fått sett på bevis rundt saken, hvor de ikke kunne være sikre på om Benzema var uskyldig eller ikke.

Videre i pressemeldingen står at presidenten og landslagssjefen vil minne på at sportslige prestasjoner er viktige, men ikke det eneste kriteriet som avgjør om en spiller skal bli valgt ut til å spille på det franske landslaget. Det å arbeide for samhold i og rundt en gruppe blir også tatt opp til vurdering.

Skuffet

Benzema selv la onsdag ut en melding på Twitter som uttrykte hans skuffelse over å bli utelat.

– Dessverre for meg og alle de som har støttet meg, vil jeg ikke være aktuell for EM i Frankrike.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar