Albanias landslagssjef, Gianni De Biasi, seiler opp som den største favoritten til å overta det italienske landslaget. 

Det har lenge vært kjent at Italias landslagssjef, Antonio Conte, forlater Gli Azzurri etter sommerens EM i Frankrike for å ta over Chelsea. Mange kjente trenernavn har naturligvis blitt nevnt i sammenheng med den prestisjefylte jobben. Av dem som har blitt sett på som de største favorittene er Claudio Ranieri, Roberto Donadoni, Gian Piero Gasperini og Giampiero Ventura. De to førstnevnte har begge vært tidlig ute med å sverge troskap til sine klubber, mens Gasperini og Ventura har fått en ny og tøff konkurrent i form av Gianni De Biasi.

Gianni De Biasi har siden 2011 vært trener for det albanske landslaget, hvor han har nytt stor suksess. Den 59-årige italieneren har kronet det hele med å ta Albania til sommerens EM, landets aller første deltakelse i en internasjonal turnering. Nå seiler De Biasi opp som favoritt til å ta over for Antonio Conte etter EM. Ifølge Football-Italia har FIGC (det italienske fotballforbundet) vært i forhandlinger med den tidligere Torino-treneren. De Biasi har fortsatt ett år igjen av sin kontrakt med Albania, men har tidligere sagt at han har en avtale med det albanske fotballforbundet om at han står fritt til å reise om det kommer tilbud om en stor jobb.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar