John Arne Riise har blitt ilagt to kampers karantene av Norges Fotballforbund.

Riise straffes fordi han sa «fy f***, for en f****dommer» rett foran kamera mens han gikk av banen etter at Aalesund tapte mot Viking 17. april. Ifølge NFFs disiplinærutvalg, legges det vekt på utsagnet ikke kom i kampens hete og at Riise bør være klar over at han kan bli hørt av de rundt.

Disiplinærutvalget legger også tatt hensyn til at Riise har unnskyldt seg i ettertid.

Avgjørelsen kan ankes innen tre dager, og straffen trår ikke i kraft før ankefristen har gått ut, slik at Riise kan spille torsdags Tippeliga-kamp mot Lillestrøm. En eventuell karantene vil også kun gjelde for Tippeliga-kamper, slik at Aalesunds kamp mot Herd 27. april ikke er i fare for Riise.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar