Inters president, Erick Thohir, vurderer å selge Inter for å kjøpe den engelske klubben Fulham.

Den kinesiske gruppen Suning Group, som forøvrig også eier den hardtsatsende kinesiske klubben Jiangsu Suning, er ifølge Gazzetta World nær å fullføre et kjøp av tyve prosent av aksjene i Inter. Den indonesiske forretningsmannen har i lengre tid vært på jakt etter investorer som er villig til å kjøpe en minoritet av aksjene i Inter, og det ser nå ut til at han har funnet sine samarbeidspartnere.

Nå spekuleres det om det forestående salget er starten på en prosess der den kinesiske gruppen etterhvert vil kjøpe majoriteten av aksjene i den italienske storklubben. Det er snakk om at Suning Group vil kjøpe opp mer og mer av aksjene i Inter frem til de sitter på majoriteten av aksjene om to til tre års tid.

For det første skal det være lite trolig at Suning Group vil kjøpe seg inn i Inter uten å ha noe å si, spesielt nå som klubben drives med røde tall. Og for det andre skal den pågående situasjonen rundt stadion til Inter og enda en sesong uten Champions League-fotball gjort Erick Thohir lei av livet som Inter-president. Og Thohir skal ha sett seg ut Fulham som et nytt og fristende mål.

Fulham spiller for tiden i The Championship, men et opprykk tilbake i Premier League vil være en gullgruve etter den nye TV-avtalen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar