Udinese-legenden, Antonio Di Natale, takker for seg etter sesongen, men veteranen fortsetter spillerkarrieren.

Antonio Di Natale har flere ganger de siste sesongen hintet på at han kommer til å legge opp som fotballspiller ved sesongslutt. Slik virket det også i vinter. Igjen har 38-åringen ombestemt seg, men den italienske veteranen ønsker å fortsette karrieren en annen plass enn i sitt elskede Udinese.

– De siste tolv årene har vært intense. Min karriere i Udinese er en film verdig, men jeg spiller ikke lenger hovedrollen. Hvis jeg reiser, så vil jeg reise med hodet hevet. Jeg har gitt alt for Udinese. Jeg er stolt over alt jeg har gjort i denne trøyen. Jeg har hatt det kjempefint og tatt en del rekorder takket være mine lagkamerater og klubben. Det har vært de tolv beste årene i mitt liv, sa Di Natale i et intervju gjengitt av Football-Italia.

Antonio Di Natale står med 226 mål på 439 kamper for Udinese. 208 av målene har han scoret i Serie A, og er med det den sjette mestscorende spilleren i Serie As historie. Di Natale har sett seg ut Giuseppe Meazza på fjerdeplass på den celebre listen, med 216 mål.

– Jeg skal prøve å ta igjen Meazza, sa superveteranen.

Di Natale fikk i sin tid veldig mye oppmerksomhet da han avslo en overgang til Juventus for å bli i Udinese. Hvor Di Natale tar veien nå er ennå usikkert.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar