Rosenborgspissen Riku Riski får en uke med ferie.

Riski har spilt samtlige minutter i begge cupkampene Rosenborg har spilt så langt denne sesongen, men kun fått et kort innhopp i serien, mot Strømsgodset 19. mars. Riski skal likevel reise på ferie i én uke for å slappe av.

– Jeg får en uke hjemme i Finland sammen med familie og venner, og det skal bli godt. Kampen mot Byåsen onsdag gjorde også godt for selvtilliten min, og det er med en god følelse jeg nå reiser en tur hjem, sier Riski til rbk.no, som scoret ett mål og hadde fire målgivende i cupkampen mot Byåsen.

Riski har trent og spilt fotball mer eller mindre i ett siden sesongoppkjøringen til Rosenborg i fjor. Angrepsspilleren var utlånt til IFK Göteborg høsten 2015, før han i januar gikk på utlån til Dundee United i januar, før han kom tilbake til sesongoppkjøringen til Rosenborg i februar.

– Riku har holdt det gående med reiser, trening og kamper i veldig lang tid nå. Derfor ble vi enige om at han kunne ha veldig godt av å få koble av noen dager hjemme hos familien, sier Kåre Ingebrigtsen til klubbens nettsted.

Riski er tilbake på trening fredag 6. mai og går dermed glipp av helgens bortekamp mot Sogndal, samt cupkampen mot Nardo onsdag 4. mai.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar