Leonardo Bonucci avfeier alle spekulasjoner om en overgang til Chelsea.

Antonio Conte tar som kjent over Chelsea etter sommerens europamesterskap i Frankrike. Og siden det ble kjent at den italienske treneren overtar de blå fra London, har den engelske klubben blitt linket til mange spillere, spesielt fra italiensk Serie A. Av dem som har blitt nevnt flest ganger i sammenheng med Chelsea er Leonardo Bonucci. Den italienske midtstopperen blir av mange regnet som en av de ypperste forsvarsspillerne i verden. Bonucci spilte under Conte da sistnevnte var trener for Juventus fra 2011 til 2014, itillegg til at Bonucci er fast inventar i Contes Italia. Men hovedperson selv ønsker ikke en overgang til Chelsea, ifølge Gazzetta World.

– Jeg har det fint i Torino, og familien min trives her. Jeg er stolt av å være en del av Juventus’ historie, og ser ingen grunn til å reise, sa 28-åringen i et intervju med Quotidiano Sportivo, gjengitt av Gazzetta World.

– Jeg organiserer slike ting med agenten min. Vi evaluerer alle tilbud etter sesongen. Men igjen, jeg trives i Juventus og dette er mitt hjem, fortsatte Bonucci.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar