Victor Valdés returnerer fra utlån i Standard Liège tidligere enn planlagt. 

Den tidligere spanske landslagskeeperen, Victor Valdés, ble i januar sendt på utlån til belgiske Standard Liège da han ikke var en del av Louis van Gaals planer på Old Trafford. Lånet skulle i utgangspunktet ha vart ut inneværende sesong, men nå skal den belgiske klubben ha funnet ut at de ikke lenger har bruk for den 34-årige spanjolens tjenester.

Ifølge The Telegraph skal skader og ønske om å gi yngre spillere sjansen i innspurten av sesongen var grunnen til at Standard Liège velger å skille lag Valdés. En annen lånespiller som lider samme skjebne som Valdés er den greske midtbanespilleren, Ioannis Maniatis. Sistnevnte returnerer til moderklubben Olympiacos.

«Siden vi har tenkt til å gi yngre spillere sjansen i slutten av sesongen og av medisinske grunner, har den spanske keeperen og den greske midtbanespilleren valgt, i enighet med klubben, å avslutte sine lån denne uken. Standard Liège vil takke Ioannis og Victor for alt de har gjort for klubben, spesielt suksessen vi har hatt i den belgiske cupen. Vi ønsker dem alt det beste videre i deres profesjonelle karrierer», lyder pressemelding fra Standard Liège, gjengitt av den britiske avisen.

Victor Valdés fikk i alt 8 kamper for Standard Liège. Spanjolen fikk nok et trofé i det allerede fulle premieskapet da han var med å vinne den belgiske cupen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar