Luis Suárez har virkelig funnet veien til nettmaskene de siste ukene. Lørdag kveld kan 29-åringen tangere en 80 år gammel rekord.

Luis Suárez har scoret fire mål i hver av de to siste kampene til Barcelona. Med hat-trick i kveld i bortekampen mot Real Betis vil Suárez ha tre hat-trick på rad, noe som er det samme som rekorden Isidro Langara satt i 1934/1935-sesongen, ifølge Marca. De siste sesongene har vi blitt vandt med at det er Lionel Messi som tar det som er å ta av rekorder i Barcelona, men dette kan fort være den eneste rekorden innad i dagens Barcelona-lag den magiske argentineren ikke har dersom Suárez skulle tangere Langara.

Luis Suárez har hatt en meget god sesong i Barcelona. 29-åringen står så langt bokført med 53 mål og 25 assist på 49 kamper i alle turneringer for den spanske gigantklubben.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar