Skeid ser ut til å bli den neste trenerjobben.

Det melder Aftenposten.

Overfor avisen vil imidlertid ikke Skeids styreleder, Erling-Geir Iversen, bekrefte at Nordlie overtar.

– Jeg vil verken bekrefte eller avkrefte det. Det er ingenting som er i orden ennå, og før det er det blir det feil å si noe, sier styrelederen til Aftenposten.

Allerede kvittet seg med trener

Selv om erstatteren ennå ikke er klar, har Ørjan Valla, som har vært trener for 2. divisjonsklubben så langt denne sesongen og ledet laget til to seiere, én uavgjort og ett tap, blitt fortalt at han er ferdig som hovedtrener i klubben.

– Jeg fikk den endelig beskjeden om at jeg er erstattet av en mer rutinert trener, som vil øke sjansene for å bli topp sju. Jeg dro ned for  hjelpe til den tiden de trengte og var i knipe. At det ble fire måneder og ikke til måneder får være greit, har treneren skrevet på Facebook, ifølge Rana Blad.

Grunnet spissingen av 2. divisjon i norsk fotball, er det kun lagene som ender på 2. til 7. plass i hver 2. divisjonsavdeling som får fortsette i divisjonen, mens lagene under rykker ned til nye 3. divisjon.

Oppfordrer til å ta vel i mot ny trener

Twitter har den tidligere Skeid-treneren blant annet takket for hyggelige tilbakemeldinger etter at det ble kjent at han var ferdig i Skeid, samtidig som han oppfordrer alle om å ta godt i mot klubbens nye trener.

– Jeg har oppfordret klubb, spillere og supportere til å ta vel i mot ny trener i Skeid. Klubben vil alltid være viktigere enn enkeltpersoner. Gutta har vist en moral og et engasjement i serieåpningen, som har varmet mange. Håper skeidspillerne nå kan få litt ro, gjerne i mange år fremover, sånn at man kan optimalisere mulighetene til å prestere. Det fortjener de, skriver Valla på mikrobloggtjenesten.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar