Ørjan Valla er lite fornøyd med måten han ble behandlet på av Skeid etter å fått sparken i klubben.

Valla hadde i utgangspunktet flyttet fra Østlandet og tilbake til hjembyen Mo i Rana i Nordland, da han i forkant av årets sesong fikk tilbud om å trene Skeid i 2. divisjon.

– Før jul ble jeg kontaktet av styremedlem Iljona Jambor, som jeg kjenner godt. Vi hadde en fin samtale, og hun tok saken til styret i Skeid. De vedtok å ansette meg som hovedtrener 4. januar. Kontrakten skulle gjelde til 31.10.2016. Jeg ble fortalt at klubben jobbet med et konkret navn, en ny trener de gjerne skulle ansette for sesongen 2017. Etter min tid, sier Valla til Dagsavisen.

 

Uenig styreleder

Skeids styreleder mener derimot at de har handlet helt etter det partene var enige om.

– Ansettelsen av Ørjan Valla var midlertidig, avtalen var at Valla skulle tre til side når vi fikk på plass ny hovedtrener. Og nå dukket en annen mulighet opp. Vi har jobbet tett med denne prosessen helt siden i høst, om å få på plass en permanent A-lagstrener, sier Erling Geir Iversen til Nordre Aker Budstikke.

Det er Valla ikke enig i, og la mandag ut en del av en epost om hvilke forutsetninger som lå til grunn før sesongen med tanke på ny trener etter hans tid.

Under Valla tok Skeid syv poeng på de første fire kampene i 2. divisjon avdeling 1 og ligger på 5. plass på tabellen. Valla har tidligere vært trener i ungdomsavdelingen til Skeid, i tillegg til at han har vært innom Strømsgodset som spillerutvikler.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar