Selv om manageren nettopp har vunnet Premier League med Leicester, ser det ikke ut til at han klarer å lokke stortalentet Ousmane Dembélé til klubben.

18 år gamle Dembélé, som spiller for Rennes, har hatt en fantastisk debutsesong i Ligue 1 og står med 12 mål og fem målgivende etter å ha vært involvert i 25 kamper. Ser man på faktisk spilletid, tilsvarer det ett målpoeng per 108. minutt spilt.

Prestasjonene har fått opp øynene til en rekke klubber, og ESPN meldte nylig at Premier League-mesterne er ute etter den dribleglade offensive spilleren og at det vil koste €30 millioner for å få Rennes til å selge spilleren. Men Dembélé slår selv i et intervju med Ouest France fast at det ikke er aktuelt å dra til Leicester.

– Jeg snakket med Claudio Ranieri på telefonen. Jeg ble overrasket, men jeg fortalte ham at jeg ikke drar til Leicester, sier Dembélé, samtidig som han avslører at han ikke ble imponert over franskkunnskapene til manageren.

Men til tross for en fantastisk sesong, er ikke det franske landslaget noe han tenker på før EM på hjemmebane, men derimot sin egen klubbfremtid.

– Jeg tenker ikke på det franske landslaget. Jeg håper å spille i Mesterligaen. Jeg vet hvor jeg skal spille. Det er bestemt, sier en av Fotball-Europas mest ettertraktede tenåringer.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar