Matthias Vilhjalmsson reagerer kraftig på spillere som klager til media over lite spilletid.

Selv har Vilhjalmsson sett at nysigneringen Christian Gytkjær har fått mest spilletid på spissplass for Rosenborg denne sesongen, til tross for at dansken ikke har slått helt til på spissplass og kun står med to scoringer i Tippeligaen denne sesongen.

Islendingen gjør derimot alt annet enn å klage over litt lite spilletid så langt i sesongen.

– Jeg er drittlei spillere som klager i mediene over lite spilletid. Man bør heller se på seg selv, og gjøre en bedre jobb på treningsfeltet. Personlig skal jeg ikke si noe om spilletid, men gjøre meg fortjent til den gjennom å være god på trening og gripe sjansene når jeg får dem, sier spissen til Adresseavisen.

Samtidig fremhever Vilhjalmsson at det skal være konkurranse om plassene i Rosenborg, og at Gytkjær har vist tidligere at han er en god spiller.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar