Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

 

Fotballsonens «sikre» trippel
Manchester United @ 1,41
Arsenal leder til pause @ 1,50
Southampton @ 1,34
Total odds: 2,83
_________________

Helgens frekke dobbel
Molde @ 3,20
West Brom @ 2,40
Total odds: 7,68

___________________________________________

Premier League

Arsenal – Aston Villa (søndag 16:00)
Wenger sa for kort tid siden at kampen om 2.plassen ikke var over, og da Southampton slo Spurs borte virket ikke de ordene så fjerne plutselig. Hvor Tottenham sliter med karantene på to meget sentrale spillere i Dele Alli og Dembele, har Arsenal nå mistet Welbeck og må sette sin lit til Olivier Giroud og Sanchez til å skaffe mål. Det har vi tro på skal skje, spesielt mot ligaens desidert dårligste lag. Sesongavslutning og vi tror på storseier her og tidlig ledelse til hjemmelaget.
Fotballsonen spiller:  Arsenal leder til pause @ 1,50

 

Manchester United – Bournemouth (søndag 16:00)
Manchester United klarte på 4-5 minutter å rote bort det som var tidenes gavepakke fra Manchester City, nemlig en plass i Champions League. Nå virker den drømmen fjern for samtlige United-supportere, men gi opp kan de ikke. Og hvor Manchester City gjerne har et litt vrient oppgjør mot Swansea har United en forholdsvis lett kamp hjemme mot Bournemouth. Vi tror United vil gå på hardt fra start med offensiv tilnærming og da skal det godt gjøres om Joshua King og co kan stå imot. En ung og i form Martial blir vanskelig å stoppe her. Vi støtter hjemmeseier.
Fotballsonen spiller: H (Manchester United) @ 1,41
Fotballsonen spiller: (0-1) H @ 2,10

 

Southampton – Crystal Palace (søndag 16:00)
Crystal Palace er sikret plass for Premier League neste sesong, og er i finalen i FA Cup. Da er det naturlig at deres tanker ligger på cup-finalen og fint lite annet. Southampton med en reell mulighet for Europa League-spill neste sesong og ikke minst imponerende resultater bak seg de siste kampene skal være meget motiverte til å ta alle tre poengene her, og det mener vi kan skje på overbevisende måte. Motivasjon og fokus er nøkkelen her for hvordan denne kampen kan utarte seg. Vi går fullt ut for hjemmelaget og støtter også handicap spill her.
Fotballsonen spiller: H (Southampton) @ 1,34

 

Swansea – Manchester City (søndag 16:00)
Manchester City har fått en mulighet til, til å berge fjerdeplassen og dermed kan faktisk Pep Guardiola sitt nye lag spille også Champions League neste sesong. Eneste som står mellom nå er et uforutsigbart Swansea-lag som har ingenting å spille for. Allikevel skal nivåforskjellene være så store her at det ikke skal være tvil om hvem som bør gå seirende ut etter oppgjøret. Oddsen er noe fattig men vi gir City tillit her, for når City skrur på så er det knapt noen lag i Premier League som er bedre, og en Aguero i form hjelper på.
Fotballsonen spiller: B (Manchester City) @ 1,50

_______________________________________________________________

 

Norge – Tippeligaen / Lokalfotball

Odd – Molde (mandag 18:00)
Molde har vært litt opp og ned denne sesongen, men senest Strømsgodset klaffet alt offensivt for Solskjær. Odd ligger bare ett fattig poeng bak men kvalitetsforskjellen i disse to lagene er store. Skal Molde utfordre Rosenborg i år så må slike kamper vinnes, ikke bare for poengenes skyld men også for moralen og selvtilliten for veien videre. Odd kommer rett fra 3-1 tap borte mot FK Haugesund og kan ikke glede seg til et oppgjør mot Molde her. Vi ser klar verdi på 3,20 til bortelaget og det spilles.
Fotballsonen spiller: B (Molde) @ 3,20

 

Brodd – Åkra  3.div avd. 6 – (fredag 13.mai kl 19:00)
Brodd har hatt flere gode kamper men resultatet mtp seier har uteblitt. Laget har ved flere anledninger allerede denne sesongen følt seg uheldig. Laget står med tre uavgjort, ett tap og en seier denne sesongen. Her møter de Åkra som ligger to plasser bak og Brodd skal være klare favoritter for seier her. Da er 1,95 meget spillbart.
Fotballsonen spiller: H (Brodd) @ 1,95

 

Skarphedin – Lura 3.div avd. 5 (lørdag 14.mai kl 16:00)
Lura har virkelig funnet formen og står nå med tre strake seiere før bortemøtet mot laget fra Bø (Telemark), Skarphedin. Lura ligger nå på 2.plass og der Viking 2 nå møter Madla i en tøff bortekamp, gir det mulighet for Lura å gå forbi og ta førsteplassen før 17.mai. Oddsen på ren B er også fristende.
Fotballsonen spiller: B (Lura) @ 2,10

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar