Bayern Münchens norske supporteravdelingen lar seg ikke skremme av prisen på det portugisiske supertalentet.

Renato Sanches kan potensielt koste €80 millioner, hvorav €45 millioner er i klausuler, og dermed bli Bayern Münchens klart dyreste kjøp gjennom tidene. Men den potensielt skyhøye overgangssummen er ikke noe som bekymrer den norske supportergrupperingen, Bayern Norge.

– Sanches sin overgangssum er de fleste ganske positive til. Med den konkurransen vi hadde fra andre store klubber for hans signatur så må prisen nesten opp på dette nivået. Men sitter igjen med en liten følelse om at vi fikk han til en bra pris fordi vi signerte han foran nesa på andre klubber og fordi han ønsket seg til Bayern, sier nestleder i Bayern Norge, Morten Kristiansen, til Fotballsonen.

Samtidig fremhever Kristiansen at hvis klausulene, som er på hele €45 millioner slår til, så betyr det også at han sannsynligvis har prestert bra og lykkes for det økonomiske mønsterbruket fra Tyskland, som har gått med overskudd i 23 år på rad.

– Dersom alle klausuler skulle slå til så er det nesten bare en bra ting da hans markedsverdi også vil stige og det vil da være et bidrag til at vi gjør det godt, dersom spillleren presterer, avslutter Kristiansen til Fotballsonen om kjøpet av den 18 år gamle midtbanespilleren.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar