Napoli kan komme til å hente Zlatan Ibrahimovic tilbake til Italia om de selger Gonzalo Higuain.

Gonzalo Higuain har hatt en fantastisk sesong i Napoli, med rekordhøye 36 mål i Serie A. Storklubber rundt om i Europa sikler på storscoreren fra Argentina, så det er ikke usannsynlig at Higuain blir å finne en annen plass enn San Paolo neste sesong.

Dersom så skulle skje, så har Napoli og president Aurelio De Laurentiis planene klare. Ifølge Football-Italia ønsker italienerne å hente Zlatan Ibrahimovic til Napoli som erstatter for nevnte Higuain. Supersvensken er kanskje heitere enn noen gang med 48 mål og 18 assist denne sesongen for sitt PSG i alle turneringer.

Men Napoli får trolig stor konkurranse av andre klubber til sommeren om superspissen som snart står uten kontrakt. I Italia ønsker Milan å hente tilbake deres tidligere stjerne, flere klubber i Premier League har også 34-åringen i kikkerten og i tillegg til klubber fra pengesterke Kina og USA.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar