Bismar Acosta pådro seg en strekk i leggen på trening. Klubben skylder på treningsforholdene.

Branns trening torsdag skal ifølge Bergensavisen ha startet på treningsfeltet utenfor Brann Stadion, før Brann-trener Lars Arne Nilsen bestemte at den måtte flyttes inn på Stadion grunnet dårlige forhold på treningsfeltet. Den dårlige gressmatten på det som er en Branns treningsbaner gis blant annet skylden for Acostas skade.

– Ja, det stemmer at vi føler det var slik i dette tilfellet. Dette var en ren teknikkøvelse, der Bismar hoppet opp. Han traff et sår i banen, og slik oppsto skaden. Det skulle egentlig ha vært umulig, sier Branns sportssjef, Rune Soltvedt, til avisen.

– Tarvelige forhold 

Soltvedt er ikke fornøyd med klubbens treningsfasiliteter.

– Jeg vil ikke syte, men vi har tarvelige forhold nå. Vi jobber hele tiden med dette, men vi må ha et langsiktig perspektiv på dette. Akkurat nå kan vi ikke gjøre annet enn å forholde oss til de treningstidene vi får tildelt av kommunen og fotballkretsen. Men det er jo trist når vi må holde spillere ute av trening fordi vi frykter hva som skjer dersom de kommer på banen.

– Har kjempet mot naturen

Brann trener til vanlig på Nymark, rett utenfor Brann Stadion. Der er det to kunstgressbaner og to naturgressbaner. Ifølge Bergensavisen kan Brann benytte seg av begge naturgressbanene, men de to er begge i dårlig stand.

– I år er gressbanene i en svært dårlig forfatning. Vi har kjempet mot naturen, men det er ikke slik at vi nedprioriterer vedlikehold av gressbanene, sier Terje Reistad, idrettsjef i Bergen kommune.

På grunn av skaden går Acosta glipp av begge Branns gjenværende kamper før sommerpausen, mot Molde og Haugesund. Trolig vil Jonas Grønner ta hans plass i midtforsvaret, ved siden av Vadim Demidov.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar