Granit Xhaka er svært nære en overgang til Arsenal. 

Det melder BBCs troverdige journalist David Ornstein på Twitter fredag. Midtbanespilleren kommer fra Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach, og overgangssummen skal ligge på rundt 363 millioner kroner.

Ifølge Ornstein skal Xhaka være i London for å bli enig med Arsenal om de siste personlige betingelsene, før den medisinske testen skal gjennomføres i helgen.

At Arsenal har ønsket seg Xhaka har vært en dårlig skjult hemmelighet. Spilleren har vært linket til ‘The Gunners’ i lengre tid. 23-åringen fikk 28 kamper fra start i ligasammenheng denne sesongen, scoret tre mål og ga en målgivende pasning for Mönchengladbach, som til slutt endte på fjerdeplass i Bundesliga.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar